Ontdek hier hoe Congress Care & Bano een succes maakten van een hybride medisch congres in Turijn

Al sinds 1997 organiseert Congress Care medische evenementen over de hele wereld. Ze realiseren congressen, symposia, trainingen en cursussen. Hun doelgroepen zijn wetenschappelijke verenigingen, medische en farmaceutische bedrijven, (para-)medisch specialisten en tandartsen.

Om een zo groot mogelijk, internationaal publiek te bereiken, heeft Congress Care tijdens verschillende evenementen al met BANO samengewerkt. 

Toen Congress Care vroeg om de technische en digitale organisatie van een groots medisch congres in Turijn, Italië, op zich te nemen, zei BANO daarom volmondig ‘ja’. 

In deze blog lees je hoe de samenwerking is verlopen en met welke uitdaging Congress Care naar BANO is gestapt. 

Congress organisatie van A tot Z

De uitdaging was om het congres in Turijn in goede banen te leiden wat betreft  de techniek en ervoor te zorgen dat het hybride aspect vlekkeloos uitgevoerd werd. Congress Care wilde zich concentreren op de algehele organisatie waarbij ze de technische invulling bij één partij wilde neerleggen. Dat werd BANO.”

Zekerheid is een belangrijke factor voor Congress Care omdat de congressen altijd ergens anders zijn. Een band opbouwen met de toeleveranciers uit die landen is dan ook niet realistisch met bijkomend aspect dat je nooit 100% zeker weet of alles uitgevoerd wordt.  

Daarom is het fijn om één partij te hebben waarvan je weet dat ze jouw bedrijf kennen en grote verantwoordelijkheid nemen voor een uitstekende planning en zorgt dat het event een succes wordt. 

Congress Care & BANO: de samenwerking

Een hybride medisch congres vanuit Turijn tot aan elke uithoek van de wereld. BANO nam de volledige technische productie op zich inclusief het hybride aspect met de Let’s Get Digital oplossing.

Om de technische organisatie mogelijk te maken, werkt BANO met strak georganiseerd projectmanagement. Dat is de basis en begint al vanaf het moment dat de klant 

aanklopt met het idee. Een aanspreekpunt vanuit BANO die alles regelt zowel vooraf als op locatie geeft vertrouwen dat het evenement succesvol gaat slagen op technisch gebied. 

Wil je weten welke innovatieve diensten BANO heeft ingezet tijdens dit hybride event?

Download gratis de klantcase in samenwerking met Congress Care hier: 

Download case study

 
Erwin Balkema

Erwin Balkema

Erwin Balkema owner of Bano Can we also help you realize a successful event or exhibition participation online or hybrid? Bano Event Technology

Recent posts

Related Posts

8 Tips voor het organiseren van een succesvol congres

Het organiseren van een congres kost vaak meer tijd en geld dan je denkt. Ben je van plan om...

CONTINUE READING

5 stappen voor het organiseren van een goed congres

Een congres is de ultieme plek voor het onderling uitwisselen van kennis en informatie. Met de...

CONTINUE READING

Hybride evenementen organiseren

Wat zijn hybride events? 

Hybride events zullen in de toekomst niet meer weg te denken zijn....

CONTINUE READING