Groninger Conventions

Het Inspiratie Event, het event dat je als event professional niet wilt missen!

Op dinsdag 10 oktober 2023 laat Groningen Conventions je kennis maken met diverse locaties, hotels en services voor meetings, congressen & business events.

Wat kun je verwachten op het Inspiratie Event?

  • Een inspireerde keynote Spreker: Neurowetenschapper Ayca Szapora, opent het Inspiratie Event. In haar inspirerende keynote neemt ze je op een energieke en humoristische wijze mee in de wondere werking van het brein en laat ze je trucjes zien die je hersenen met je uithalen.
  • Exposanten playground: De Martinikerk zal worden omgetoverd tot een boeiende exposanten playground, waar locaties, hotels en services voor congressen en zakelijke bijeenkomsten zich presenteren. Een uitstekende gelegenheid om te netwerken, potentiële samenwerkingen te verkennen en te ervaren wat Groningen te bieden heeft.
  • Interessante workshops: We hebben 3 boeiende workshops geselecteerd waarvan de inhoud aansluit op jouw werkveld en je naar huis gaat met takeaways die je direct kunt toepassen bij het organiseren van meetings en events.
  • Gronings preuvenement & borrel: We sluiten de dag af met een gezellig preuvenement & borrel, waar je kunt genieten van heerlijke Groningse hapjes en je de gelegenheid hebt om in een informele setting verder te netwerken.
  • Belevenis tour & winactie: Wij zullen jullie allerlei belevingen laten meemaken. Door een tour te maken langs alle stands van de exposanten verzamel je alle benodigde stempels voor de stempelkaart. Aan het einde van de middag lever je je volle stempelkaart in om zo kans te maken op een paar mooie prijzen! Ook verzamel je zelf de inhoud van je goody bag. Door bij alle standjes langs te gaan ga jij met een volle tas naar huis.

workshops aangeboden en wordt de dag afgesloten met een preuvenementborrel en winactie in informele sfeer om te netwerken.

Programma 10 oktober 2023

Tijd Gebeurtenis Locatie
12:30 - 13:00 Inloop opening Forum Rabostudio
13:00 - 14:00 Opening keynote Ayca Szapora Forum Rabostudio
14:00 - 15:00 Workshops  
  Workshop 1 | Elza Bulstra Forum Filmzaal
  Workshop 2 | Pauline Schueler Forum Newsroom
  Workshop 3 | Erwin Balkema Martinikerk
14:00 - 18:00 Playground met exposanten Martinikerk
16:00 - 18:00 Gronings preuvenement & borrel
Belevenis tour & winactie
Martinikerk

Aanmelden: