HP-Enterprise 490 x 360
Cologne 490 x 360
Avebe 2022 490 x 360
Nieuwjaarsreceptie NN 490 x 360
Festival foto 490 x 360-1
Bedrijfsfeest 490 x 360
VNG op locatie 490 x 360
Hybride event 490 x 360
HP Sale 490 x 360
Online webinar website 490 x 360

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt

 

Bano is een fullservice bureau dat zich specialiseert in het faciliteren van evenementen. Fysiek, hybride en online. Van advies tot productie.

Bij Bano zijn we van mening dat alles draait om beleving. Beleving is de sleutel tot succes van jouw evenement. Je wilt je bezoekers niet alleen laten zien wat je te bieden hebt, maar je wilt ze bovenal meenemen in jouw organisatie en jouw verhaal. Je organisatie moet een gevoel oproepen waar mensen zich aan willen binden. Niet alleen nu. Maar ook straks.

 

Aegon website 490 x 360
HP Sale 490 x 360

Ontzorging bij zakelijke events

Bano verzorgt en creëert beleving voor en met jouw organisatie. Wij bedenken, ontwerpen en ontzorgen jou op het technische gebied van zakelijke evenementen. Of deze nu online, hybride of fysiek zijn. Wij zorgen voor tastbare ervaringen die de verwachtingen van jou en je klanten overtreft. Van advies en ontwerp tot productie en uitvoering. We verzorgen niet alleen de perfecte omstandigheden voor een event – licht, geluid en decor – maar denken ook mee over het technologische concept. Zo voegen we een vleugje WOW toe aan elk evenement. 

> Bereid je voor op de toekomst en download hier het trendrapport voor de zakelijke eventmanager met de 6 belangrijkste trends. 

 

 

Nuchtere Standbouw Wereldwijd

Je staat binnenkort op een beurs met je bedrijf. Je hebt het helemaal uitgedacht. Iets wat natuurlijk niet kan ontbreken, is kwalitatief AV materiaal en een goed verzorgde stand. Het bouwen van een stand laat je liever aan experts over. Bano helpt je daarbij! Wij beschikken over de beste AV apparatuur en standbouw materialen voor jouw  stand. Wij helpen je en geven je daarnaast advies over; Hoe je de beste uitstraling krijgt op de beurs.

> Neem hier contact op met onze standbouw specialist en maak een vrijblijvende afspraak voor een ontwerp. 

 

 

Avebe Website 490 x 360
Festival foto 490 x 360

Betrouwbare materialen te huur

Je organiseert een heel gaaf evenement of je staat binnenkort op een beurs met je bedrijf. Je hebt het helemaal uitgedacht. Iets wat natuurlijk niet kan ontbreken, is kwalitatief AV materiaal en een goed verzorgde stand. Zelf AV materiaal aanschaffen wil je niet, dus huren heeft je voorkeur. Ook het bouwen van een stand laat je liever aan experts over. Bano helpt je daarbij! Wij beschikken over de beste AV verhuur voor je evenement en stand. Wij helpen je en geven je daarnaast advies over welke apparatuur jij nodig hebt.

 

 

Audiovisuele oplossingen

We bieden audiovisuele oplossingen aan voor bijvoorbeeld kantoren, scholen of aan huis. Thuiswerken komt steeds vaker voor bij bedrijven. Het is belangrijk dat het kantoor hierop berekend is. Wij leveren systemen die de kwaliteit van videocalls verhogen.

Voor scholen en bedrijven met meerdere vergaderzalen of lokalen installeren we onder andere het QSC Q-SYS Ecosysteem. Dit systeem integreert audio, video en netwerkkanalen in een IT-vriendelijk ecosysteem. We bieden daarnaast Gobright aan. Een softwaresysteem voor het boeken van vergaderruimte, het reserveren van een werkplek en het digitaliseren van de receptie.

> Klik hier voor ons totale aanbod aan audiovisuele oplossingen.

 

Installatie website 490 x 360
VMG online event 490 x 360

Online events

Bano verzorgt en creëert beleving voor en met jouw organisatie. Tastbare ervaringen die de verwachtingen van jou en je klanten overtreft. Van advies en ontwerp tot productie en uitvoering. Bij Bano werken experts die je ondersteunen met de laatste innovaties en trends.

> Wil je meer weten over online events ?

 

 

 

 

Één aanspreekpunt bij hybride events

De nieuwste trend de combinatie van Online en Fysiek.  Organiseer een hybride event. Waarbij deelnemers live naar sprekers kunnen luisteren met aanvullend deelnemers via een online stream die het programma kunnen volgen. 

> Ben je benieuwd hoe je succesvol een hybride event organiseert? 

 

 

 

 

 

Hybride event foto 490 x 360

Benieuwd wat Bano kan betekenen voor jouw evenement?

Maak een afspraak met een van onze specialisten door vrijblijvend een 1:1 meeting in te plannen. Zo kunnen wij samen kijken hoe we van een idee naar een top evenement kunnen gaan en sparren we over de mogelijkheden. Of vraag direct een begroting aan en krijg direct inzicht.  

 

Neem contact op
Vraag begroting aan