Online events

Bij Bano zijn we gespecialiseerd in het organiseren van online, hybride en fysieke events. Voor de online evenementen hebben wij zelf 2 studio's in het bedrijfspand die ingericht kunnen worden naar de wensen van de klant. Daarnaast kunnen wij op een externe locatie een online evenement neerzetten.

Wil jij ook een online event organiseren, maar heb je geen idee waar je moet beginnen en wat je allemaal moet regelen? Geen paniek! Wij nemen je bij de hand.

Emtyp filling
Afbeelding Let's Get Digital platform

Let’s Get Digital

Met het platform Let’s Get Digital bieden wij je een prachtige online omgeving waar je nog steeds de kans krijgt om je gasten te ontvangen, een break-out sessie te organiseren en je bezoekers met elkaar in contact te brengen via een netwerkcarrousel. Online mogelijkheden die niet te vergelijken zijn met je reguliere call op maandagochtend.

Je bezoekers ontvangen een uitnodiging voor je evenement en bij aankomst krijgen ze hun eigen persoonlijke naambadge. Ze worden verwelkomd in de interactieve lobby door één of meerdere hosts en krijgen uiteraard een uitleg van het programma.

Aan alles is gedacht

En dat zien je bezoekers ook! Het hele platform kan in je huisstijl en naar je eigen wensen ontworpen worden. De aankleding van het evenement past daardoor precies bij je bedrijf. Dit zorgt voor een gevoel van herkenning en geeft vertrouwen.

Je bezoekers bekijken het programma en bepalen welke sprekers ze graag willen zien. Ze maken voor zichzelf een planning. Aan het eind van programma is er ook nog een netwerkborrel mogelijk.

Vijf minuten voordat de eerste spreker begint, wordt er een seintje gegeven. Je gasten rondden de gesprekken met andere aanwezigen af en verplaatsen zich naar de zaal waar ze wachten tot de spreker begint.

Afbeelding videochat

De mogelijkheden op rij

Ontvangstlobby met gastvrouw/heer
op je evenement;

Keynote sprekers met paneldiscussie,
Q&A’s, polls, breakout sessies, etc.;

Parallel lopende sessies
met verschillende sprekers tegelijkertijd;

Netwerken via video roulette;

Sponsor area met live chat,
live video en download mogelijkheden;

1-op-1 afspraken plannen
met deelnemers, sponsoren en sprekers;

Via de app een week van te voren al afspraken plannen en eigen programma samenstellen.