Bano fullservice bureau in events 

Van idee naar wow!

Wij Bieden onze service aan op het gebied van fysieke, online en hybride evenementen. Wij ontzorgen op het gebied van de technische productie. Daarnaast hebben we een audiovisuele tak voor vergaderruimtes en schoolgebouwen. Hier bieden we technologisch oplossingen aan om effectieve hybride kantoren en leslokalen in te richten. 

 > Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor je evenement neem dan hier contact met ons op.

Festival foto 490 x 360-1
HP Sales event 490 x 360

Zakelijke evenementen

Bano verzorgt en creëert beleving voor en met jouw organisatie. Wij bedenken, ontwerpen en ontzorgen jou op het technische gebied van evenementen. Of deze nu online, hybride of fysiek zijn. Wij zorgen voor tastbare ervaringen die de verwachtingen van jou en je klanten overtreft. Van advies en ontwerp tot productie en uitvoering. Van Europa, Amerika tot Australië. Bano zorgt voor een vlekkeloze technische uitvoering van je evenement.

> Klik hier voor meer weten over zakelijke evenementen.

Audiovisuele oplossingen

Wil je graag een een hybride ruimte op kantoor inrichten? of ben je op zoek naar kwalitatieve touchscreen voor in je leslokaal? Neem dan contact met ons op. Onze specialist komt graag met je in gesprek en langs op locatie om tot de beste audiovisuele oplossingen te komen voor je vraagstukken. Door samen het gesprek aan te gaan kunnen we tot oplossingen komen die aan je wensen voldoen.

> Meer over onze audiovisuele oplossingen.

Sennheiser 490 x 360
Online webinar website 490 x 360

Online Events

We hebben inmiddels veel ervaring met het organiseren van online evenementen. Aan het organiseren van een online evenement hangen een aantal technische uitdagingen. Een van de grootste uitdagingen is om je deelnemers te betrekken. Wij bieden een platform aan met veel mogelijkheden tot interactie namelijk Let's Get Digital. 

> Klik hier voor meer informatie over online evenementen.

Hybride events

Een live event plus een online event organiseren dat kan bij ons. Wij verzorgen voor jou de opbouw, uitvoer en afbouw van de studio. Het voordeel als je Bano inhuurt voor het organiseren van je hybride event, is dat wij alle benodigde werkzaamheden voor je verrichten. Op die manier ontzorgen wij onze klanten. Wij hebben daarnaast twee studio's in ons bedrijfspand tot beschikking voor het organiseren van online events. Naast onze studio's zijn wij ook in te huren om op locatie hybride evenementen te organiseren. 

> Bekijk hier onze services voor online evenementen.

Hybride event foto 490 x 360-1
VOIPgrid 490 x 360

Bano Studio's

Ons kantoor is een studio office geworden. Naast kantoor ruimte die klanten ook mogen gebruiken, zijn er diverse studio's ingericht. Door de diversiteit kunnen wij elk evenement online presenteren. De twee ruimtes kunnen ook in combinatie gehuurd worden. De regie staat paraat, streamt en mixed uw programma tot een wow-event.

> Interesse in een onze studio mogelijkheden klik dan hier.

Maar we bieden nog veel meer

Naast meer dan 25 jaar ervaring, bezitten we ook allerlei services die van het event een wow-event maken. Zo weten we ook dat geen enkel evenement gelijk is. Dat maakt ook dat wij kunnen adviseren, diensten en services kunnen leveren. Bano ontzorgt en aan alles wordt gedacht.

Platform Let's get digital
Online programma om event online te hosten, geheel in huisstijl en voorzien van netwerk-tools

Equipment
Verlichting, meubels, tafels, decor, planten, geluid,vloer, podium etc. Alles om voor een compleet event

Regie
Onze project managers ontzorgen van A to Z. Zo ook het beeld en geluid zal perfect zijn. Deelnemers zullen gevoel hebben live aanwezig te zijn.

Catering
Bij Bano kun je gebruik maken van de keuken. Optioneel kunnen wij de catering voor je verzorgen.

Graphic Design
In huis beschikken wij over een graphic designer die kan helpen bij uw online presentie.

Support
Bij het inrichten van het platform of  op de dag van het event staat het Bano klaar voor support. 

Rental
Bano heeft van alles in huis dat op huurbasis ingezet kan worden om het event op en top aan te kleden.

Technician
Is er een defect of is het installeren van nieuwe apparatuur noodzakelijk. Bano koopt in en installeert.

Benieuwd wat Bano kan betekenen

voor jouw evenement?

Maak een afspraak met een van onze specialisten door vrijblijvend een 1:1 meeting te plannen. Zo kunnen wij samen kijken hoe we van een idee naar een top evenement kunnen gaan en sparren we over de mogelijkheden. 
 
Neem contact op