Gevraagd:

Technisch planner

 

 

 

 

 

Technisch planner

Bano groeit! Naast online events gaan we weer volop naar buiten met mooie projecten in binnen en buitenland. Voor een optimale voorbereiding op onze projecten zijn we op zoek naar een hands-on technisch planner met kennis van AV- en installatietechniek en standbouw.

 

Jouw aandachtsgebieden? 

Je hebt een centrale rol in de technische voorbereiding voor onze projecten. Je hebt contact met onze opdrachtgevers over de wensen en de uitvoering en levert input aan bij de technisch tekenaar. Je bent intern het aanspreekpunt voor de projectleiders en werkvoorbereiders en werkt nauw met hen samen in de voorbereidingsfase. Je zorgt ervoor dat dat het juiste materiaal op tijd beschikbaar is, de eventuele inzet van onze freelancers en verzorgt de administratieve afhandeling van inkoop en facturatie. Daar waar nodig werk je mee in de voorbereiding en/of uitvoering van projecten op locaties.Wie ben jij?

Je bent breed technisch onderlegd en gewend projectmatig te werken. Je beschikt over technisch inzicht op het gebied van AV- en installatietechniek en standbouw. Je denkt graag na over optimale technische oplossingen en bent kostenbewust. In de hectiek behoud je het overzicht en kun je goed plannen en organiseren. Je hebt een centrale rol aan de basis van onze projecten. Dit brengt met zich mee dat je samenwerkingsgericht bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.


Wat breng je mee?

  • Minimaal een relevante MBO 4 opleiding in de techniek;
  • Technische kennis op het gebied van AV, installatie en standbouw;
  • Samenwerkingsgericht en kostenbewust;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en de Engelse taal mondeling.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie;
  • Een salaris dat past bij jouw vaardigheden en ervaring
  • Een uitdagende rol in een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer.


Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en pas jij in het profiel? We komen graag met je in contact. Solliciteer voor 16 juli, door je motivatiebrief met CV te mailen carmen@bano.nl en join het Bano-team.