Verkoop


Naast de technische en creatieve productie van hybride-, online- en fysieke events zijn wij ook ervaren in betrouwbare presentatie apparatuur voor bijvoorbeeld kantoren, scholen of aan huis.

Emtyp filling

Hieronder een overzicht van producten die in de huidige hybride wereld noodzaak zijn geworden.

newline flex-1
Newline FLEX

De desktop voor digitale FLEX-plek

Intuitive flexplek inrichten? Newline FLEX is voorzien van plug-and-play en dat maakt het voor iedere werknemer een makkelijke werkplek met touchscreen, 4K camera die jou herkent, leverbaar met tekenpen. Met FLEX komt online vergaderen tot leven, alsof we allemaal weer bijeen zijn rond de vergadertafel.

De alles-in-één desktop touchscreen Newline FLEX

Newline Mira

Veelzijdige vergaderoplossing

Elke werkplek heeft tegenwoordig een werkplek nodig voor videogesprekken. De Newline MIRA is een veelzijdige touchscreen, met ingebouwde camera en microfoonarray met echo- en ruisonderdrukking. Zeer geschikt voor vergaderruimtes, huddle spaces, collegezalen en kantoren.

Newline MIRA
Rally bar
Rally Bar

Geluid van onschatbare waarde

Een Rally Bar is in een vergaderzaal tegenwoordig onmisbaar. De superieure audio- en videokwaliteit maakt iedere meeting compleet. Alsof je weer samen in een vergaderruimte zit. Deze room solution is gebruiksvriendelijk en compatible met applicaties als Microsoft Teams en Zoom, beschikbaar voor ieder formaat vergaderruimte, plug-and-play, heeft karakter en is mooi van design.

GoBright BV

Slimme software oplossing voor kantoor

Thuiswerken wordt meer en meer de norm en daarom zijn veranderingen op de werkvloer nodig. GoBright heeft diverse oplossingen voor elk kantoor. Zoals makkelijk een vergaderruimte boeken, reserveer je flex-werkplek, digitale receptie, met view presenteer je eenvoudig al je plannen, fact en figures.

GoBrightt
Q-SYS Ecosystem

IT-vriendelijk ecosysteem

Door het nieuwe werken, moeten bedrijven hun locatie meer geschikt maken voor online vergaderen. Voor grote bedrijven die meerdere vergaderzalen moet inrichten is Q-SYS Ecosystum een must have. Want het integreert audio, video en control oplossingen voor installaties met een mix van analoge en netwerkkanalen in een IT-vriendelijk ecosysteem.

Q-SYS

Dit is slechts een kleine greep aan producten die wij verkopen.

Voor verkoop, meer informatie
en advies maak een afspraak.