Events_Koningsdag_2018
Maximamc_event-1
Studio 4
Regie_Bano_LGD_2020
VNG op locatie
aegon with marco webp
Sennheiser en GoBright 490 x 360 (2)
AVEBE stand Bano
online studio
Klant_HP_2019

Werken bij BANO

Van idee naar wow!

Nwbr_header_560x320
Bano

Fullservice eventbureau

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt op het gebied van event organisatie. Bano is een fullservice bureau dat zich specialiseert in het faciliteren van evenementen in binnen en buitenland. Fysiek, hybride en online. Van advies tot productie.

Bij Bano zijn we van mening dat alles draait om beleving. Beleving is de sleutel tot succes van je evenement. Je wilt je bezoekers niet alleen laten zien wat je te bieden hebt, maar je wilt ze bovenal meenemen in je organisatie en in je verhaal. Niet alleen nu. Maar ook straks!

Gezocht vaste of freelance:

Technisch Projectleider Events

Bano is een veelzijdig bedrijf met een afdeling events. Voor onze klanten ontwerpen en bouwen we events in binnen- en buitenland. Door de groei zijn wij op zoek naar een 'Technisch Projectleider events'. Zodat we de vele aanvragen optimaal kunnen voorbereiden.

 

HP Sales event 490 x 360
Nieuwjaarsreceptie NN 490 x 360
Gezocht vaste of freelance:

Audiovisueel technicus

Bano is een fullservice bureau dat zich specialiseert in het faciliteren van evenementen. Heb jij affiniteit met audiovisuele materialen en weet jij van aanpakken? Dan is dit de juiste vacature voor jou!

 

Freelancers gezocht:

Standbouwers

We mogen weer. Project aanvragen, op gebied van events en standbouw komen weer bij ons binnen. Dat betekent dat we ook weer gaan groeien. We zijn altijd op zoek naar standbouwers. 

 

Avebe 2022 490 x 360
Sennheiser 490 x 360
Gezocht vaste of freelance:

Installatiemonteur

Dagelijks zelfstandig op pad of samen met een collega op klus om onder andere digiborden te plaatsen, narrowcastingsystemen te plaatsen en storingen op te lossen? Wij zoeken een installatiemonteur.

 

Gezocht vaste of freelance:

Magazijnmedewerker

Ben je op zoek naar een uitdagende functie bij een innovatief bedrijf waarin je je technische kennis kunt gebruiken en ontwikkelen, dan is deze vacature als magazijnmedewerker iets voor jou!

 

Warehouse

Klanten reviews

Een online evenement met Bano is erg professioneel. De technische jongens kwamen twee dagen bij ons op locatie om alles op te zetten en ons volledig te ontzorgen. Dat geeft een heel fijn gevoel.”

Logo-TSS

Total Specific Solutions

Juliette van Snellenberg

Het event was naar wens. Erg fijn om zulke goede ondersteuning te hebben. We vonden het fijn samenwerken, sparren en opzetten van ons debat. Geen problemen gehad en de avond zelf was erg professioneel.

Stichting Arts en Organisatie

Arts en Organisatie

Linda Tenniglo

Bano denkt met je mee en heeft veel kennis van het platform Let’s Get Digital. Dat is erg fijn. Bano fungeert daardoor niet enkel als tussenpersoon, maar is je all-in-one partner op het gebied van online events.

Congress Care

Congress Care

Debbie Schuurmans

“Op de avond zelf keken mijn collega en ik elkaar aan en zeiden we tegen elkaar: ‘we hebben echt een goede keuze gemaakt met Bano.

Maxima MC_zw

Máxima Medisch Centrum

Nicole Papen-Botterhuis

“We begrepen van de medewerkers van Bano dat ons evenement een echt technisch hoogstandje was, maar het is ze gelukt!”

Greenshipping_logo_zw

Green Shipping

Ellen van Zonneveld