Zakelijke evenementen

Het organiseren van zakelijke evenementen 

Bij evenementen gaat het erom dat je de bezoeker – jouw doelgroep – weet te raken. Impact maken met je evenement dus. Bano weet precies wat er voor nodig is om je boodschap uit te dragen met behulp van het beste concept en versterkende audiovisuele techniek, standbouw, decor en signing.

De manier waarop we evenementen organiseren is in de afgelopen jaren compleet veranderd. Of het nu gaat om beurzen, seminars of concerten, de organisatie ziet er vandaag de dag een stuk anders uit dan 10 jaar geleden. Waar je eerst vooral nadacht over de locatie, planning, tickets en de invulling van je event, komen daar nu nog factoren als merkbeleving, livestreaming, en (online) interactie bij. 

> Wil jij advies over hoe je een zakelijk evenement kan organiseren? Neem hier contact met ons op. 

Zakelijke evementen

☐ Beurzen
☐ Congressen
☐ Dealer bijeenkomsten
☐ Workshops
☐ Netwerkevenementen
☐ Personeelsfeesten
☐ Bedrijfsfeesten

 

Bekijk hier onze klantcases —>

Afbeelding Focus Connect event

Van idee naar wow!

Online events

Afbeelding online event

 

Echte engagement in een Online event ?  Ja het is zeker mogelijk. Met ons Let's Get Digital pakket kunnen we er samen voor zorgen dat je volgende event online er uitspringt. Bano verzorgt de complete technische productie incl. software.

Offline events

Afbeelding HP event

 

Bano biedt haar klanten in binnen- en buitenland het ultieme podium om een boodschap over te brengen. Het is ons uitgangspunt om onze klanten te ontzorgen van het eerste idee tot en met de realisatie van indrukwekkende evenementen en beurspresentaties. 

Hybride events

Afbeelding hybride event

 

Een hybride evenement is het samenbrengen van online en offline, waarbij beide elementen elkaar versterken voor de beste beleving voor en met je merk.

workflow engels

Van advies tot productie; wij regelen het voor je

In vier stappen zorgen we samen met onze opdrachtgevers voor maximale impact:

1. Creatie
2. Realisatie
3. Beleven en
4. Nazorg

Bano werkt wereldwijd met Groningse nuchterheid. Waar we ook ter wereld aan het werk zijn of we nou in Moskou of Algiers staan.

Welke fases kan je bij Bano komen - advies over wat je event kan bereiken 

En  welke vorm je beste kan aanhouden van je evenement 

 

" Op de avond zelf keken mijn collega en ik elkaar aan en zeiden we tegen elkaar: ‘we hebben echt een goede keuze gemaakt met Bano."

Nieuwsgierig wat Bano kan betekenen

voor je zakelijke evenement?

De mogelijkheden voor een zakelijk evenement zijn eindeloos. Wij kijken graag met je om te zorgen voor onvergetelijk evenement. 
Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom in contact met onze zakelijke evenementen expert. Wij helpen je graag! Of vraag vrijblijvend een begroting aan en krijg direct inzicht in de kosten. 

Neem contact op
Vraag begroting aan