GoBright oplossingen

Slimme software oplossing voor kantoor

Thuiswerken wordt meer en meer de norm en daarom zijn veranderingen op de werkvloer nodig. GoBright heeft diverse oplossingen voor elk kantoor. Zoals makkelijk een vergaderruimte boeken,  flex-werkplek reserveren, een digitale receptie en de GoBright Interact. Lees hier onder meer over de GoBright Interact en bekijk de interactieve kaart met uitleg over wat Gobright levert en hoe dit systeem werkt. De groene icoontjes kun je aanklikken om de link naar de video te openen. 

> Klik hier als u contact wilt met een specialist.

Gobright 490 x 360
GoBright Interact

De GoBright Interact

De GoBright Interact is een systeem waar zowel vergaderruimtes als werkplekken mee gereserveerd kunnen worden. Dit innovatieve systeem maakt het makkelijk en overzichtelijk voor bedrijven om flexibele werkplekken en vergaderruimten in te richten. Werknemers kunnen met één druk op de knop een ruimte reserveren voor een bepaalde tijd. Ook kan via dit systeem de status van de reservering worden aangegeven bijvoorbeeld dat de ruimte op niet storen staat, moet worden schoongemaakt, de reservering verlengd wordt of dat de boeking wordt stopgezet. Iedere werknemers kan voor zichzelf de ideale instelling van de ruimtes vastleggen in het GoBright Portal. Dit zorgt ervoor dat werplek voorkeuren automatisch worden aangepast aan de persoon die de ruimte heeft gereserveerd.

Het makkelijk te bevestigen beeldscherm kan aan de muur, bureau en tussen scheidingswanden bevestigd worden. Het is tevens makkelijk en snel te installeren omdat dit systeem op de WIFI binnen het bedrijfspand kan worden aangesloten en hiervoor niet een aparte gateaway voor hoeft worden aangelegd. Desk en Room booking systemen zijn steeds gewilder binnen kantoren vanwege de toenemende vraag aan hybride werkruimtes en flexibele werkdagen onder werknemers. Dit innovatieve systeem biedt de oplossing voor deze toenemende vraag.

 

> Heb je vragen of advies nodig over dit systeem? maak dan een afspraak met een van onze experts.

 

 

Dit is slechts een kleine greep aan producten die wij verkopen.

Voor verkoop, meer informatie
en advies maak een afspraak.