Audiovisueel apparatuur

Bano audiovisuele services en producten

Ben je op zoek naar audiovisuele oplossingen voor op kantoor of op school? Dan komen we graag langs om met jou in gesprek te gaan. Onze specialist gaat vervolgens aan de slag met je vraagstukken om tot de juist audiovisuele oplossingen te komen. Het succes achter ons audiovisueel apparatuur zit hem niet alleen in de producten die wij aanleveren maar juist in de experts die de juiste apparatuur uitzoeken bij ieder vraagstuk. Er zijn namelijk talloze producten om uit te kiezen. Laat ons je daarom helpen om de juiste producten uit te kiezen.

Voorbeeld vragen die wij vaak tegenkomen zijn:

 1. Wat is de toevoeging van een uitgebreid audiovisueel pakket?
 2. Hoe zorg je dat de audio goed verloopt?
 3. Hoe richt ik een goede hybride ruimte in op kantoor?
 4. Wat voor reserveringssysteem is het meest geschikt voor vergaderruimtes?
 5. Op welke audiovisuele aspecten moet ik letten als ik online of hybride wil vergaderen?
 6. Wat voor software systeem is het meest geschikt voor mijn kantoor?

Heb jij vergelijkbare vragen? Twijfel dan niet en vraag vrijblijvend contact op met onze experts om je verder te helpen.

> Neem hier  contact op met een van onze experts.
Sennheiser 490 x 360 (1)
Merken wij wij veel mee werken in AV-installaties.
website formaat 490 x 360

Newline interactive displays

In de hedendaagse werkomgeving is het belangrijk dat er goede techniek aanwezig is om online te vergaderen. De interactieve displays van Newline maximaliseren de interactiviteit, focus en productiviteit daarnaast brengen ze snel en efficiënt informatie over. Newline helpt bij het opzetten van een interessante en dynamische werkomgeving en brengt efficiëntie terug in je vergaderingen.

Wacht niet langer en inspireer je collega's om proactief samenwerken een boost te geven! Neem contact op

> Klik hier voor meer informatie over onze Newline producten.

Yealink Video Devices

Wij leveren Yealink Video Devices voor vergaderruimtes binnen kantoren of scholen. De Yealink apparatuur is makkelijk te bedienen zo start je met een druk op de knop een meeting met meerdere deelnemers. hieronder staan een aantal belangrijke voordelen beschreven van de Yealink video devices:

 • Iedereen in de vergaderruimte is duidelijk te zien.
 • Één CAT5e kabel technologie. Dit bespaard gecompliceerde bekabeling.
 • De optie om draadloos met één knop content te delen.
 • Met één knop wordt de vergadering gestart inclusief deelnemers.
 • Eenvoudig te monitoren en de apparaten zijn op afstand te beheren.

> Meer weten over de Yealink mogelijkheden voor jullie? Neem contact op.

Scherm­afbeelding 2022-12-13 om 11.06.55
Gobright 490 x 360 (1)

GoBright systeem

Het Gobright systeem biedt verschillende oplossingen voor bedrijven om niet alleen efficiënter  maar ook slimmer te werken.  Het Room Management systeem zorgt ervoor dat vergaderruimtes binnen je bedrijf makkelijk te reserveren zijn en er wordt duidelijk weergegeven welke vergaderruimtes op dat moment bezet zijn.  Flexibele werkplekken kunnen gereserveerd worden middels het GoBright Desk booking systeem en heet bezoekers welkom met de GoBright digital Receptie.  Hang door het bedrijfspand narrowcasting op met voor geprogrammeerde programma's die de juiste informatie op het juiste tijdstip voor de aanwezige doelgroep weergeeft.

> Bekijk hier onze interactieve GoBright kaart met video uitleg over de mogelijkheden van het GoBright systeem of kom in contact met een van onze specialisten.

 

QSC Q-SYS ecosystem

Het QSC Q-SYS Ecosystem is een systeem dat werkt op een software voor audio-, video- en controlesysteem dat in elke ruimte toepasbaar is. Van complexe schoollocaties en evenementen locaties tot eenvoudige vergaderruimtes het Q-SYS Ecosysteem vereenvoudigt schaalvergroting door integratie effectief te stroomlijnen wat uiteindelijk tijd en geld bespaard.

Q-sys 490 x 360

Meer weten over onze audiovisuele oplossingen?

 

Wij helpen je graag met een efficiënte hybride werkplek in te richten thuis of op kantoor. Vraag hieronder vrijblijvend een begroting aan of vul het contactformulier in om meer te weten te komen over ons aanbod en mogelijke oplossingen voor jou.

 

Neem contact op
Vraag begroting aan