Bedrijfsfeesten 

Bedrijfsfeesten met een wow-effect

Bij Bano hebben we ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten met een wow-effect. Heb je al een idee voor je bedrijfsfeest, maar weet je nog niet precies wat je nodig hebt? Laat ons je helpen om een succesvol bedrijfsfeest neer te zetten. Het creëren van een wow-effect is essentieel voor een succesvol en origineel bedrijfsfeest. Wij gaan met jou in gesprek en leveren op basis van dat gesprek het juiste concept, de juiste AV-apparatuur, realisatie tot aftermovie.

Wat wij leveren voor bedrijfsfeesten?:

  1. Ervaren projectleiders en technici
  2. Benodigde audiovisueel apparatuur
  3. Één aanspreekpunt van begin tot eind
  4. Ontzorging op het gebied van techniek

Wil je meer weten over ons AV aanbod klik dan hier AV verhuur

Cologne 490 x 360
Conference 490 x 360
Klijnstra 490 x 360
Festival foto 490 x 360
Licht-geluid 490 x 360

Soorten bedrijfsfeesten

  • Personeelsfeest
  • Open dag
  • Jubileumfeest
  • Relatie event
  • Bedrijfsopening
  • Eindejaarsfeest

Vragen? neem hier contact op met een specialist.

Van idee naar wow!

Bekijk hiernaast een voorbeeld van een bedrijfsfeest op eigen locatie dat wij hebben georganiseerd voor één van onze klanten. Het doel van dit feest was de viering van de opening van een nieuw bedrijfspand. Medewerkers en belangrijke stakeholders waren uitgenodigd. Bano heeft de opbouw, uitvoering en afbouw verzorgd voor dit evenement. Neem een kijkje naar de timelapse video van dit bedrijfsfeest.

Binnenkort een personeelsfeest organiseren op eigen locatie of elders? Lees 10 tips organiseren van een personeelsfeest.

 

 

Benieuwd wat Bano voor jouw bedrijfsfeest kan betekenen?

Voor het organiseren van een bedrijfsfeest zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag bij het realiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Neem contact op
Vraag begroting aan