Bedrijfsfeesten 

Bedrijfsfeesten met een wow-effect

Bij Bano hebben we ervaring met het organiseren van bedrijfsfeesten met een wow-effect.  Heb je al een idee voor je bedrijfsfeest maar weet je nog niet wat je precies nodig hebt? Laat ons je helpen om een succesvol bedrijfsfeest neer te zetten. Om een succesvol en origineel bedrijfsfeest te organiseren is het van belang om een wow-effect te creëren. Dit doen wij door met jou in gesprek te gaan en op basis van ons gesprek de juiste AV apparatuur te leveren.

Wat wij leveren voor bedrijfsfeesten?:

  1. Ervaren projectleiders en technici
  2. Benodigde audiovisueel apparatuur
  3. Één aanspreekpunt van begin tot eind
  4. Ontzorging op het gebied van techniek

> Wil je meer weten over ons AV aanbod klik dan hier AV verhuur

Cologne 490 x 360
Conference 490 x 360
Klijnstra 490 x 360
Festival foto 490 x 360
Licht-geluid 490 x 360

Soorten bedrijfsfeesten

  • Personeelsfeest
  • Open dag
  • Jubileumfeest
  • Relatie event
  • Bedrijfsopening
  • Eindejaarsfeest

> Vragen? neem hier contact op met een specialist.

Van idee naar wow!

Zie hiernaast een voorbeeld van een bedrijfsfeest op eigen locatie dat wij georganiseerd hebben voor één van onze klanten. Het doel van van dit feest was om de opening van een nieuw bedrijfspand te vieren. Voor dit feest werden medewerkers en belangrijke stakeholders uitgenodigd. Bano heeft de opbouw, uitvoering en afbouw uitgevoerd voor dit evenement. Bekijk hiernaast een timelapse video van dit bedrijfsfeest.

> Binnenkort een personeelsfeest organiseren op eigen locatie of elders? lees onze blog over 10 tips voor het organiseren van een personeelsfeest.

 

 

HubSpot Video

Benieuwd wat Bano voor je bedrijfsfeest kan betekenen?

 

Voor het organiseren van een bedrijfsfeest zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Neem contact op
Vraag begroting aan