Events_Koningsdag_2018
Maximamc_event-1
Studio 4
Regie_Bano_LGD_2020
VNG op locatie
aegon with marco webp
Sennheiser en GoBright 490 x 360 (2)
AVEBE stand Bano
online studio
Klant_HP_2019

Bano-Events

Agenda waar je Bano kan ontmoeten

22 maart 2024

Bano Open AV Day

AV & Bano-liefhebbers opgelet,

Op vrijdag 22 maart organiseren we de Bano Open AV Dag! Ontdek de nieuwste AV-oplossingen en technologieën van toonaangevende merken zoals LG, Newline, Q-SYS, Yealink, Sennheiser en Epson. Of je nu een expert bent, facilitaire diensten beheert, of gewoon nieuwsgierig bent, deze dag houdt je helemaal up-to-date! Meld je vandaag nog aan voor een middag vol demo's, netwerken en inspiratie bij Bano in Groningen.

Ontwerp zonder titel (55)
20231108_123136
7 en 8 november 2023

Promotiedagen Groningen

Promotiedagen Groningen: Het kloppend hart van ondernemend Noord! 🚀 In onze noordelijke broedplaats van ambitie en innovatie stroomt duurzaamheid en innovatie door onze aderen. Samenwerken is onze mantra. Duik met Promotiedagen in het diepe van zakelijk Noord, boost je netwerk en ontdek trends. Want, digitaal is fijn, maar een echt praatje? Onbetaalbaar! Tot snel!

We zien je graag op onze eigen Bano-stand. Laat ons weten als je er bent!

 

19 oktober 2023

Open studio day

"Klaar voor een kijkje achter de schermen bij Bano? Wij zijn de meesters in events, van brainstorm tot de spotlight. En pssst... onze geheimen?...

Die delen we graag! Kom op 19 oktober om 13:00 naar de Open Studio Day. Ervaar dit keer een middag met de magie van professionele streaming, green screening, video's opnemen, podcasts, AI en meer. Onze AV- en event-experts geven workshops met tips, tricks & een tikje tovenarij. Meld je gratis aan en laat je betoveren!"

16 oktober 

Horeca Xperience

Geniet van een dag vol horecabeleving met o.a. vakwedstrijden (koken, tappen), horecademo’s, seminars, proeverijen en meer. Op de Horeca Xperience speciaal voor horecaprofessionals (ondernemers, leidinggevende personeelsleden, vertegenwoordigers en leveranciers) ontmoet je je doelgroep en netwerk.

Schuif aan bij inspirerende exposanten en laat je bijpraten over de nieuwste innovaties, dranken, gerechten, spijscombinaties, ict en diensten. En uiteraard neemt ook Bano je mee in een beleving van onze diensten. We zien je graag op onze stand!

 

251084904_4427773207335864_6516827807619717076_n
conventions
10 oktober 

Inspiratie Event

Het Inspiratie Event, het event dat je als event professional niet wilt missen! Op dinsdag 10 oktober 2023 laat Groningen Conventions je kennis maken met diverse locaties, hotels en services voor meetings, congressen & business events. Daarnaast worden er inspirerende workshops aangeboden en wordt de dag afgesloten met een evenementborrel en winactie in informele sfeer om te netwerken. Bano is standhouder en een van de sponsoren van dit evenement. Daarnaast geeft Erwin Balkema een Trend in events presentatie.

 

Klanten reviews

Een online evenement met Bano is erg professioneel. De technische jongens kwamen twee dagen bij ons op locatie om alles op te zetten en ons volledig te ontzorgen. Dat geeft een heel fijn gevoel.”

Total Specific Solutions

Juliette van Snellenberg

Het event was naar wens. Erg fijn om zulke goede ondersteuning te hebben. We vonden het fijn samenwerken, sparren en opzetten van ons debat. Geen problemen gehad en de avond zelf was erg professioneel.

Arts en Organisatie

Linda Tenniglo

Bano denkt met je mee en heeft veel kennis van het platform Let’s Get Digital. Dat is erg fijn. Bano fungeert daardoor niet enkel als tussenpersoon, maar is je all-in-one partner op het gebied van online events.

Congress Care

Debbie Schuurmans

“Op de avond zelf keken mijn collega en ik elkaar aan en zeiden we tegen elkaar: ‘we hebben echt een goede keuze gemaakt met Bano.

Máxima Medisch Centrum

Nicole Papen-Botterhuis

“We begrepen van de medewerkers van Bano dat ons evenement een echt technisch hoogstandje was, maar het is ze gelukt!”

Green Shipping

Ellen van Zonneveld