Informatiebijeenkomst diensten

Professionele audiovisuele apparatuur, materialen en begeleiding voor informatieve evenementen

Ben je verantwoordelijk voor het organiseren van informatieve bijeenkomsten, verspreid over heel Nederland? Bano staat klaar om je volledig te ontzorgen in audiovisuele middelen, informatiestands en andere benodigdheden, inclusief deskundige begeleiding. Jouw enige taak is het programma te verzorgen.

We verzorgen landelijke dekking voor informatiebijeenkomsten zoals in het eerste kwartaal van 2024 bijvoorbeeld bijeenkomsten in Heiloo, Groningen, Delfzijl, Wieringerwerf, Vlaardingen, Bergschenkhoek, Den Helder, Oostzaan, Hoek van Holland, Terneuzen, Maasbracht, Velsen Zuid, Urmond, Tilburg, Heikenszand, Oostvoorne en Rijswijk. Referenties op aanvraag beschikbaar.

Wil je direct weten hoe wij de uitvoering van jouw informatiebijeenkomsten kunnen verzorgen en een kostenindicatie? Plan dan vrijblijvend een (online) meeting in.

Plan een meeting
informatie-bijeenkomst-organisatie

Waarom Bano? 

1. Evenementenfacilitatie in heel Nederland: Bijvoorbeeld, bij de RVO zijn wij de  partner voor het verzorgen van alle audiovisuele middelen en informatiestands voor zo'n 60 tot 80 bijeenkomsten per jaar, verspreid over het hele land. 

2. Professionele uitvoering: Onze ervaring en aandacht voor de kleinste details op het gebied van audiovisuele techniek, events en standbouw maken ons de ideale keuze om deze evenementen en presentaties tot een succes te maken.

3. Sterke backoffice: Ons planningsbureau is tijdens werktijden altijd bemand en opgezet om nauwkeurig en georganiseerd elke locatieverkenning, communicatie met deelnemers tot evaluatie professioneel en georganiseerd te verzorgen.

4. Flexibel opschalen: Met ons uitgebreide eigen assortiment aan AV-apparatuur en eventmateriaal in onze verhuurtak kunnen we elke locatie naar wens aanpassen en eventuele extra toevoegingen zoals licht en geluid voor plenaire sessies verzorgen.

Stel vrijblijvend je vraag

"Organisaties komen bij ons omdat we een one-stop-shop zijn."

Een greep uit ons klantenbestand waar wij veelvuldig informatieve evenementen en roadshows voor hebben gerealiseerd:

nom informatiebijeenkomsten organisatie
3-Apr-02-2024-10-26-13-5278-AM
2-Apr-02-2024-10-26-13-5258-AM
4-Apr-02-2024-10-26-13-5197-AM
5-4
1-Apr-02-2024-10-26-13-4878-AM

"Met een goede voorbereiding ontzorgen we volledig."

Met meer dan 60 jaar ervaring in evenementen, garandeert Bano een grondige voorbereiding voor een vlekkeloze uitvoering. Ons volledig VCA-VOL opgeleide team controleert materialen, neemt back-ups mee, en reageert snel en veilig op onvoorziene omstandigheden zoals storingen en kabelmanagement. We zorgen voor voldoende personeel en hebben altijd back-upapparatuur beschikbaar.

Voorbeelden van maatregelen die Bano neemt om een zorgeloze informatiebijeenkomst te garanderen:

1. Preventieve maatregelen tegen storingen:
 Zoals hoogwaardige schermen, connectiviteitsopties, verlichtingsoptimalisatie, software/firmware-updates en zorgvuldig kabelmanagement.

2. Aanwezigheid van extra personeel:
 Zoals extra personeel voor on-site AV-ondersteuning voor meerdere touchscreens, speciale AV-verzoeken, en simultane presentaties.

3. Duidelijke communicatie en single point of contact:
 Tijdens werktijden altijd bemand planburo met senior projectleider als vast aanspreekpunt en back-up, inclusief voorbespreking van locatie en risico's.

4. Procedure bij storingen:
 Snelle probleemanalyse en reactie, reserveapparatuur activatie indien nodig, technisch ondersteuningsteam van Bano inzetbaar, duidelijke publiekscommunicatie over technische kwesties, samenwerking met Bano's technische storingsdienst voor oplossing en reparatie, en evaluatie en documentatie van storingen voor toekomstige verbeteringen.

Door deze maatregelen, onze ervaring met elke setting en pro-actief handelen minimaliseren wij de impact van storingen op de bijeenkomst en zorgen wij ervoor dat de presentatie elke keer weer professioneel en soepel verloopt.

aegon with marco webp
Hp roadshow organisatie bano

"100% Toegewijd aan duurzaamheid."

Bano spant zich volledig in voor doelen met betrekking tot duurzaamheid, energie-efficiëntie en MVO. Dit onder andere door: 

1. Strikte naleving van MVO-beleid, het bijhouden van CO2-prestatieladder en ISO 26000-richtlijnen, met regelmatige besprekingen van duurzaamheidskwesties.

2. Implementatie van kwaliteitsmanagement- en zorgsystemen, inclusief ISO 9001:2015 en VCA 1, onder leiding van onze veiligheids- en duurzaamheidscoördinator.

3. Reductie van CO2-uitstoot zoals door modernisering van het wagenpark, gebruik van groene energie en overstap naar LED-verlichting.

4. Bevordering van duurzame productie en consumptie door selectie van energiezuinige apparatuur en circulaire benaderingen.

5. Stimulering van duurzaam reizen en efficiënte rittenplanning, en toewijding aan duurzaamheid in alle bedrijfsactiviteiten, inclusief installatie, inkoop en circulariteit.

Desgewenst kunnen wij de volledige CO2-voetafdruk van uw bijeenkomsten bijhouden en (deels) compenseren.

Van uitbundige roadshows tot publieke informatiebijeenkomsten, van het elegant ontvangen van speciale gasten tot het minimalistisch en duidelijk presenteren van stands en informatieborden wanneer alleen informeren belangrijk is, passen wij ons aan elke bijeenkomst aan om de gewenste sfeer op elke locatie te creëren.

Neem contact met ons op voor opties tot volledige begeleiding en maatwerk, zoals doeken, informatiestands en merkelementen op maat, vervaardigd in onze eigen werkplaats. Uiteraard bieden wij ook de optie om al uw eventmaterieel op te slaan.

4-3

Benieuwd wat Bano voor je informatiebijeenkomsten kan betekenen?

Wij helpen je graag met volledige ontzorging op het gebied van techniek, materiaal en begeleiding tijdens je informatieve bijeenkomsten.

Neem contact op
Vraag begroting aan