Let's Get Digital

Door de samenwerking tussen Bano, Eventinsight.io en Aanmelder.nl is het mogelijk om hybride evenementen te organiseren, waar je offline en online naadloos samenbrengt.  Zelf de beleving voelen? Meld je aan voor een gratis online experience. Let’s Get Digital biedt je een prachtige online omgeving waar je nog steeds de kans krijgt om je gasten te ontvangen, een break-out sessie te organiseren en je bezoekers met elkaar in contact te brengen via de netwerkcarrousel. Online mogelijkheden die niet te vergelijken zijn met je reguliere call op maandagochtend. Je bezoekers ontvangen een uitnodiging voor jouw evenement en bij aankomst krijgen ze hun eigen persoonlijke naambadge. Ze worden verwelkomd in de interactieve lobby door één of meerdere hosts en krijgen uiteraard een uitleg van het programma.

Een online evenement organiseren? Neem contact met ons op.

Lets Get Digital 490 x 360

Let’s Get Digital

Met het platform Let’s Get Digital bieden wij je een prachtige online omgeving waar je nog steeds de kans krijgt om je gasten te ontvangen, een break-out sessie te organiseren en je bezoekers met elkaar in contact te brengen via een netwerkcarrousel. Online mogelijkheden die niet te vergelijken zijn met je reguliere call op maandagochtend. Een uitnodiging voor je evenement, je bezoekers ontvangen en bij aankomst krijgen ze hun eigen persoonlijke naambadge. Ze worden verwelkomd in de interactieve lobby door één of meerdere hosts en krijgen uiteraard een uitleg van het programma.

 

Aan alles is gedacht

En dat zien je bezoekers ook! Het hele platform kan in je eigen huisstijl en naar je wensen ontworpen worden. De aankleding van het evenement past daardoor precies bij je bedrijf. Dit zorgt voor een gevoel van herkenning en geeft vertrouwen. Je bezoekers bekijken het programma en bepalen welke sprekers ze graag willen zien. Ze maken voor zichzelf een planning. Aan het eind van programma is er ook nog een netwerkborrel mogelijk. Vijf minuten voordat de eerste spreker begint, wordt er een seintje gegeven. Je gasten rondden de gesprekken met andere aanwezigen af en verplaatsen zich naar de zaal waar ze wachten tot de spreker begint.

Lets Get Digital foto 490 x 360

De mogelijkheden op rij

Ontvangstlobby met gastvrouw/heer
op je evenement;

Keynote sprekers met paneldiscussie,
Q&A’s, polls, breakout sessies, etc.;

Parallel lopende sessies
met verschillende sprekers tegelijkertijd;

Netwerken via video roulette;

Sponsor area met live chat,
live video en download mogelijkheden;

1-op-1 afspraken plannen
met deelnemers, sponsoren en sprekers;

Via de app een week van te voren al afspraken plannen en eigen programma samenstellen.