Podcast Meet the Company

Podcast Meet the company

Een podcast met ondernemers en directeuren. Het doel van deze podcast is om het gezicht achter bedrijven te laten zien. Dit doen we door in gesprek te gaan met ondernemers en directeuren van verschillende bedrijven. Iedere week zullen we een podcastaflevering met een nieuwe gast(en) opnemen en uploaden. Voorbeelden van onderwerpen die besproken worden zijn:

  • Wie is nou de eigenaar/directeur achter het bedrijf?
  • Voor welke uitdagingen ben je komen te staan?
  • Hoe heb je deze uitdagingen overwonnen?
  • Wat is het toekomstperspectief van het bedrijf?

Beluister Bano Meetthecompany Podcast via Spotify, Vimeo, Apple Podcast, PodBean, Iheart, Playerfm en Podchaser.

Meetthecompany definitief klein logo (1)

 

Onderstaande link naar Meet The Company

 

 

Apple PodcastsSpotifyiHeartRadioPlayerFMPodchaser

 

Reminder nieuwe aflevering

Host van Meet the company

De host van Meetthecompany is Erwin Balkema. Hij is 51 jaar oud en eigenaar van Bano in Groningen. Bano is een full-service event technology bedrijf. We verzorgen voor klanten in binnen- en buitenland de technologie voor hun zakelijke evenementen.

Erwin heeft zijn master in electronics aan de universiteit in Twente behaald. Vanwege zijn jarenlange ervaring binnen de zakelijke evenementen heeft hij een netwerk opgebouwd die hij graag uitnodigt voor zijn podcast. Eigenaren van verschillende bedrijven komen langs om hun verhaal te doen. Heb jij interesse om deel te nemen aan de podcast of wil je met ons samenwerken? Klik dan hier beneden. Wil je ook zijn persoonlijk podcast met Menno Gerkema luisteren zoek dan op  -Menno en Erwin

Neem contact op
Kopie van Meetthecompany
jochem

Aflevering met Jochem Hoekstra

In aflevering 2 gaat Erwin in gesprek met Jochem Hoekstra. Jochem is Managing partner bij Salesperience & MaxCmaal. Daarnaast is hij ex-topsporter als wielrenner bij Destil-Jo Piels Cyclingteam.

Salesperience biedt sales traineeships aan de top 10% sales professionals in Nederland. 

Maxcentraal is een uitzendbureau dat professionals op het gebied van marketing en sales aanbiedt aan bedrijven. Meer weten over Jochem en zijn ondernemingen? Bekijk de video hiernaast.

 

HubSpot Video
Niek

Aflevering met Niek Strous

In aflevering 3 gaat Erwin in gesprek met Niek Strous. Niek is General manager van het Westcord The Market Hotel in Groningen. The Market hotel is sinds 2020 geopend aan de Grote Markt midden in het centrum van Groningen.

Westcord is een familiebedrijf met in totaal 16 vestigingen verspreid over Nederland, waarvan The Market Hotel  er één van is.

Wil jij meer weten over Westcord en hoe Niek een hotel runt midden in de bruisende stad Groningen? Bekijk de video. 

HubSpot Video
Willem de Kok

Aflevering met Willem de Kok

In aflevering  4 gaat Erwin in gesprek met Willem de Kok. Willem is iets meer dan 8 jaar  directeur van de Martiniplaza in Groningen. De Martiniplaza is één van Nederlands grootste theater- en evenementenaccommodatie.  Jaarlijks reizen er om en nabij 500.000 bezoekers af naar de Martiniplaza.

We zijn benieuwd hoe Willem leidinggeeft aan de Martiniplaza. Daarnaast willen we weten tegen welke uitdagingen hij met Martiniplaza aanloopt en hoe hij hiermee omgaat.

 

HubSpot Video
Michel Elzinga-2

Aflevering met Michel Elzinga

In aflevering 5 gaat Erwin in gesprek met Michel Elzinga. Michel is meer dan 22 jaar eigenaar van de Promotiedagen B.V.

De Promotiedagen organiseert het grootste zakelijke event van Noord-Nederland. Het doel van deze beurs is om het noordelijke bedrijfsleven elkaar te laten ontmoeten, te inspireren en zaken te laten doen. 

We zijn benieuwd hoe Michel leidinggeeft over zo'n groot zakelijk evenement en wat daarbij komt kijken. 

 

HubSpot Video
Keimpe Postema

Aflevering met Keimpe Postema

In aflevering  6 gaat Erwin in gesprek met Keimpe Postema. Keimpe is een echte hospitality ondernemer. Hij heeft zijn eigen restaurant: Feithhuis en hij is eigenaar van PHBA B.V. een hospitality en management consultingbureau.

We zijn benieuwd hoe hij al jarenlang een succesvol restaurant leidt en welke grote veranderingen ziet hij aankomen binnen de hospitality branche.

 

 

HubSpot Video
Rene Blokzijl

Aflevering met René Blokzijl

In aflevering 7 gaat Erwin in gesprek met René Blokzijl co-owner en strateeg van Dizain.

Dizain is een bedrijf dat erin gespecialiseerd is om sterke merken te creëren. "Wij vertalen jouw DNA naar puur design, aansprekende campagnes en content met een verhaal. "

 

 

 

 

HubSpot Video
Bas Krijgsman

Aflevering met Bas Krijgsman

In aflevering 8 hebben we Bas Krijgsman te gast.  Bas is mede oprichter van het bedrijf Let's Get Digital. 

Let's Get Digital is een bedrijf dat een platform aanbied voor hybride en online evenementen. Bekijk in deze aflevering tegen welke dingen Bas aanliep tijdens de oprichting en hoe hij hiermee om is gegaan.

 

 

 

HubSpot Video
gertjan rehwinkel

Aflevering met Gertjan Rehwinkel

In aflevering 9 hebben we Gertjan Rehwinkel te gast.  Gertjan is Business development manager van het bedrijf ENCOR. 

Encor ontwerpt, realiseert en beheert bodemenergie systemen op een unieke wijze. Door gebruik te maken van moderne boorapparatuur, software en innovatief vermogen, is Encor voor diverse partijen de juiste partner gebleken. 

 

 

 

HubSpot Video

Wilt je een eigen podcast maken?

Bekijk dan onze podcast studio of klik hier om > contact op te nemen.