Beurzen

Technische productie voor beurzen

Voor het organiseren van een beurs zijn er veel technische aspecten waar rekening mee gehouden moet worden bijvoorbeeld licht, geluid, rigging, etc. Bano is een compleet technisch producent voor beurzen. Dit betekent wanneer je voor ons kiest dat je één leverancier hebt voor de technische productie. Wij verzorgen onze logistiek zelf met onze bedrijfsauto's. Het voordeel voor jou is dat dit enorm veel tijd scheelt in de communicatie omdat je één technisch leverancier kiest.

Wat wij leveren voor beurzen is;

  1. Ervaren projectleiders en technici
  2. Benodigde audiovisueel apparatuur
  3. Vooraf een 3D tekening van je stand
  4. Een decor en aankleding van de ruimte die de juiste uitstraling geven van je beurs.
  5. We leggen stroompunten aan naar de verschillende standplaatsen.
  6. We verzorgen een draaiboek en call sheet voor de dag(en) van de beurs.
Avebe 2022 490 x 360
Wereldkaart 490 x 360 (3)

Wereldwijde ontzorging

Bano organiseert beurzen over de hele wereld. Of je nou in Las Vegas een beurs wilt organiseren of in Sydney Bano is de juiste partij. We zijn als bedrijf gewend om veel in het buitenland te werken en het logistieke proces te voorzien. Omdat wij onze eigen AV apparatuur hebben en het logistieke proces zelf kunnen regelen is het voor ons geen probleem om internationaal te werken. Daarnaast hebben we ervaren projectleiders en technici die over de hele wereld de technische productie voor verschillende zakelijke  evenementen en beurzen hebben verzorgd. 

 

> Bekijk ook onze website technische productie voor meer informatie.

Standbouw

Bano verzorgd ook de standbouw voor standhouders op beurzen. Ben je van plan om binnenkort naar de beurs te gaan laat dit dan over aan professionals. Door onze grafische afdeling zijn we in staat om volledig custom made stands te bouwen. Deze stands worden in overleg met jou in de gewenste huisstijl samengesteld en tot een 3D tekening verwerkt. Omdat het zonde is om alle custom made artikelen één keer te gebruiken kun je de artikelen bij ons opslaan. Op die manier kan een groot deel van de artikelen worden hergebruikt op toekomstige beurzen

Meer weten over wat Bano doet voor de standbouw? klik hier.

 

 

Roadshow 490 x 360

Benieuwd wat Bano kan betekenen voor jouw beurs?

 

Maak een afspraak met een van onze specialisten door vrijblijvend een 1:1 meeting te plannen. Zo kunnen wij samen kijken hoe we van een idee naar een top evenement kunnen gaan en sparren we over de mogelijkheden. 
 
 
Neem contact op
Vraag begroting aan