Beurzen

Technische productie voor beurzen

Voor het organiseren van een beurs zijn er veel technische aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, zoals licht, geluid, rigging, enzovoort. Bano is een complete technische producent voor beurzen. Dat betekent dat wanneer je voor ons kiest, je één leverancier hebt voor de technische productie. Wij verzorgen onze logistiek zelf met onze bedrijfsauto's. Het voordeel voor jou is dat dit enorm veel tijd scheelt in de communicatie omdat je slechts één technische leverancier kiest.

Wat wij leveren voor beurzen is;

  1. Ervaren projectleiders en technici
  2. Benodigde audiovisueel apparatuur
  3. Vooraf een 3D tekening van je stand
  4. Een decor en aankleding van de ruimte die de juiste uitstraling geven van je beurs.
  5. We leggen stroompunten aan naar de verschillende standplaatsen.
  6. We verzorgen een draaiboek en call sheet voor de dag(en) van de beurs.
Avebe 2022 490 x 360
Wereldkaart 490 x 360 (3)

Wereldwijde ontzorging

Bano organiseert beurzen over de hele wereld. Of je nu in Las Vegas een beurs wilt organiseren of in Sydney, Bano is de juiste partner. Als bedrijf zijn we gewend om veel internationaal te werken en het logistieke proces te beheren. Met onze eigen AV-apparatuur en de mogelijkheid om het logistieke proces in eigen hand te nemen, is het voor ons geen probleem om wereldwijd te opereren. Daarnaast beschikken we over ervaren projectleiders en technici die over de hele wereld de technische productie voor diverse zakelijke evenementen en beurzen hebben verzorgd.

 

Bekijk ook technische productie voor meer informatie.

Standbouw

Bano verzorgt ook de standbouw voor standhouders op beurzen. Als je binnenkort van plan bent naar een beurs te gaan, laat dat dan over aan professionals. Dankzij onze eigen standbouwafdeling en werkplaats zijn we in staat om volledig op maat gemaakte stands te bouwen. Deze stands worden in overleg met jou samengesteld in de gewenste huisstijl en vervolgens verwerkt tot een 3D-tekening. Omdat het zonde is om alle op maat gemaakte artikelen slechts één keer te gebruiken, bieden we de mogelijkheid om deze bij ons op te slaan. Op die manier kan een groot deel van de artikelen worden hergebruikt op toekomstige beurzen.

Meer weten over wat Bano doet voor de standbouw? klik hier.

 

 

Roadshow 490 x 360

Benieuwd wat Bano kan betekenen voor jouw beurs?

Maak een afspraak met een van onze specialisten door vrijblijvend een 1:1 meeting te plannen.
Zo kunnen wij samen kijken hoe we van een idee naar een top evenement kunnen gaan en sparren over de mogelijkheden.
 
Neem contact op
Vraag begroting aan