Hybride evenementen

Een combinatie van een offline event met een online factor is vandaag de dag vaker regel dan uitzondering. Dit komt omdat de online factor vaak gebruikt wordt om extra mensen naar je evenement te trekken. De combinatie van on- en offline noemen we hybride. Lees hieronder meer over hybride evenementen.

 

 

 

Hybride event foto 490 x 360-1
Online webinar website 490 x 360

Wat is een hybride evenement?

Een hybride evenement is een vakbeurs, conferentie, congres, seminar, workshop of ander soort event dat live combineert met online. Het is een combinatie tussen offline en online.  De deelnemers kunnen er fysiek bij zijn of van achter hun computer deelnemen. Dit hoeft niet op hetzelfde moment plaats te vinden, maar kan bijvoorbeeld ook worden verspreid over meerdere dagen en momenten. Een hybride evenement is het samenbrengen van online en offline, waarbij beide elementen elkaar versterken. 

> Ben je benieuwd hoe je succesvol een hybride event organiseert? 

 

Virtual online component

De manier waarop we evenementen organiseren is in de afgelopen jaren compleet veranderd. Of het nu gaat om beurzen, seminars of concerten, de organisatie ziet er vandaag de dag een stuk anders uit dan 10 jaar geleden. Waar je eerst vooral nadacht over de locatie, planning, tickets en de invulling van je event, komen daar nu nog factoren als merkbeleving, livestreaming, en (online) interactie bij kijken.

> Lees hier meer over het digitale platform Let's Get Digital.

 

 

 

Afbeelding Let's Get Digital platform

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Kom in contact met onze specialist om samen te kijken hoe wij jullie idee tot een wow-event kunnen realiseren! 
Geen enkel evenement is gelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je graag!

Neem contact op