Hybride evenementen

Een combinatie van een offline event met een online factor is vandaag de dag vaker regel dan uitzondering. De combinatie van on- en offline noemen we hybride.

Emtyp filling
Lees nu ons laatste Blog over top 10 trends for events!

Virtual online component

De manier waarop we evenementen organiseren is in de afgelopen jaren compleet veranderd. Of het nu gaat om beurzen, seminars of concerten, de organisatie ziet er vandaag de dag een stuk anders uit dan 10 jaar geleden. Waar je eerst vooral nadacht over de locatie, planning, tickets en de invulling van je event, komen daar nu nog factoren als merkbeleving, livestreaming, en (online) interactie bij

lgd1
PMC

Wat is een hybride evenement?

Een hybride evenement is een vakbeurs, conferentie, congres, seminar, workshop of ander soort event dat live combineert met online. Het is een combinatie tussen offline én online. De deelnemers kunnen er fysiek bij zijn of van achter hun computer deelnemen. Dit hoeft niet op hetzelfde moment plaats te vinden, maar kan bijvoorbeeld ook worden verspreid over meerdere dagen en momenten. Een hybride evenementen is het samenbrengen van online en offline, waarbij beide elementen elkaar versterken voor de beste beleving voor en met je merk.

Van idee naar wow!

Geen enkel evenement is gelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Maak nu een afspraak en samen maken wij jullie idee tot een wow-event!
Met meer dan 25 jaar ervaring ben je bij Bano aan het juiste adres.

Lees ons white paper hybrid events

 

Download whitepaper hybride evenementen

Schrijf je in voor een online experience

 ervaar zelf wat het platform inhoudt, voel de beleving en
word wijzer over wat het programma allemaal kan.