Organisatie openingsevent

Volledige ontzorging van de opening van je gebouw, tentoonstelling tot academisch jaar. 

Waarom een onvergetelijk openings evenement?

Een officiële startbijeenkomst of openingsevenement geeft je de kans om een blijvende indruk achter te laten bij je doelgroep. Het is een moment vol spanning, verwachting en enthousiasme. Een goed gepland openingsfeest kan een stevig fundament leggen voor sterke relaties met je klanten, partners en de gemeenschap waarin je opereert.

Onze expertise in openingen 

Bij Bano hebben we een schat aan ervaring in het plannen en uitvoeren van openingen die mensen niet snel zullen vergeten. Van het opstellen van een gedetailleerd plan tot het coördineren van alle aspecten van het evenement, wij zijn er om te zorgen dat jouw opening vlekkeloos verloopt.

We bieden een volledig scala aan diensten, van creatief concept tot complete realisatie van je opening, of het nu gaat om een kick-off voor je tentoonstelling, studiejaar, gebouw of de ingebruikname van je project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de invulling en een kostenindicatie.

Plan een meeting
Huawei opening
opening op eigen locatie
organisator van opening
scherm voor opening
special effects voor opening
openingshandeling laten maken
officiële opening organisatie
openingsfeest
opening gebouw
opening pand
opening tentoonstelling
Opening bedrijfsgebouw
Openingsfeest organisator Groningen

Hoe we dat doen? 

Bij ons draait het om een gestroomlijnde aanpak, waarbij we jouw openingsevenement van begin tot eind verzorgen in vier duidelijke stappen:

1. Creative: We beginnen met een creatieve sessie, waarin we samen met jou brainstormen over de best mogelijke invulling van de technische aspecten voor je evenement. Hierbij brengen we jouw visie tot leven en stellen we een plan op dat perfect aansluit bij jouw doelen en wensen.

2. Prepare: Vervolgens gaan we over tot de voorbereiding. We inventariseren alle benodigde AV-apparatuur en zorgen voor de logistiek, zodat alles klaarstaat voor een vlekkeloze uitvoering van je evenement. We laten niets aan het toeval over en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

3. Engaging: In de derde stap nemen we de regie in handen. We bouwen het evenement op, voeren de uitvoering uit en zorgen voor een soepele afbouw. Ons ervaren team staat paraat om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes verloopt en dat jouw gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

4. Aftercare: Tot slot bieden we nazorg aan. We kunnen een aftermovie van je evenement verzorgen, zodat je nog lang kunt nagenieten van de hoogtepunten. Daarnaast evalueren we zowel intern als extern, zodat we kunnen leren en verbeteren voor toekomstige evenementen.

In vier doordachte stappen werken we samen met jou aan het creëren van een evenement waarbij technologie bijdraagt aan de perfecte beleving.

Mogelijkheden die we bieden op het gebied van openingen 

  • Licht, geluid, podium, projectie
  • Building projection mapping 
  • Maatwerk openingselementen voor een officiële aftrap 
  • Live streaming en/of video-opnames
  • Special effects: Zoals rookmachines, lasers of vuurwerk om een extra wow-factor toe te voegen aan het evenement. 
  • En nog veel meer. Vraag ons naar een vrijblijvend creatief voorstel.   
Stel vrijblijvend je vraag

"Klanten komen bij Bano omdat we in openingen full-service zijn."

Een greep uit ons klantenbestand waarvoor we openingen hebben gedaan voor bedrijfsbouwen, projecten, lanceringen, tentoonstellingen en  jaaropeningen:

1-Apr-18-2024-01-46-11-9288-PM
2-Apr-18-2024-01-46-11-9388-PM
4-Apr-18-2024-01-46-11-9464-PM
Ontwerp zonder titel (77)
5-Apr-18-2024-01-46-11-9932-PM

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een opening?

Wij helpen je graag met volledige ontzorging, van ontwerp tot volledige realisatie van je openingsevent in Noord-Nederland.

Neem contact op
Vraag begroting aan