Maak een vrijblijvende afspraak

Van idee naar wow

Voorbij de verwachting van jouw klant. Vanuit de bedrijfsstrategie zet je in op een (online) event. Maar hoe kom je van dit idee tot een succesvol event? Dan schakel je Bano in. Bano verzorgt en creëert beleving voor en met jouw organisatie. Wij zorgen voor tastbare ervaringen die de verwachtingen van jou én jouw klanten overtreft. Van advies en ontwerp tot productie en uitvoering.

Meer weten? Plan direct een vrijblijvende afspraak!

Studio_Voipgrid
image5

Bij Bano bedenken, ontwerpen en ontzorgen we

Wij bedenken, ontwerpen en ontzorgen jou op het gebied van evenementen. Of deze nu online, hybride of fysiek zijn. We verzorgen niet alleen de perfecte omstandigheden voor een event - licht, geluid en decor - maar denken ook mee over het concept. Zodat je straks een echt WOW event neerzet.

Onze visie

Bij evenementen gaat het erom dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Je wilt je bezoekers meenemen in dat wat jij belangrijk vindt. Je wilt impact maken. Wij zorgen ervoor dat jouw idee wordt omgezet naar een evenement met een echte WOW factor. We beschikken over een ruim assortiment aan state of art apparatuur en kunnen dankzij ons gespecialiseerd maatwerk leveren. Daarnaast investeren wij continu in nieuwe technieken en ontwikkelen we unieke producten om jou en je klanten elke keer opnieuw te verbazen.

Regie_CongresCare

Ons Team

Erwin Balkema

CEO Erwin@bano.eu

Marcel de Vries

Sales Manager marcel@bano.eu

Rudy Koops

Rental Manager rudy@bano.eu

Pim Duiverman

Project Manager pim@bano.eu

Erwin Stoelinga

Project Manager erwinstoelinga@bano.eu

Dyon Popping

Project Manager dyon@bano.eu

Ibr'hiem van den Hoogen

Technician Ibr'hiem@bano.eu

Henri Hekert

Installation henri@bano.eu

Gerard Kruize

Warehouse Manager gerard@bano.eu

Dennis De Vries

Allround medewerker dennis@bano.nl

Chantal Verhoeckx

Graphic Designer chantal@bano.eu

Maarten van den Berg

Video editor maarten@bano.eu

Bob

Chief Happiness Officer (CHO) Bob@bano.eu

Lange rijke historie

Hoe het begon

Met slechts één microfoon en twee zelfgebouwde luidsprekers richt Gerrit Balkema in 1963 in het Groningse Noordhorn het bedrijf Bano op. In het Noorden groeit Bano al snel uit tot een begrip op het gebied van licht en geluid. Ook buiten het Noorden wint Bano snel terrein. Zo reizen Gerrit Balkema en Anne Doedens in 1967 af naar de Houtrusthallen in Den Haag om het geluid te verzorgen voor een voor hen relatief onbeduidende band. Achteraf blijken de heren het genoegen te hebben gehad met niemand minder dan The Rolling Stones.

Met nog altijd een microfoon, is Bano inmiddels uitgegroeid tot een ervaren fullservice eventbureau.

 

Ontwerp zonder titel