Cases

Van idee naar wow!

Met 60 jaar ervaring hebben we honderden unieke unieke evenementen georganiseerd, van openingen en productintroducties, medische congressen, grote personeelsfeesten op bijzondere bedrijfslocaties, grootschalige publieke evenementen zoals Delfsail tot internationale volledig ontzorgde standbouw. Laat onze klanten vertellen hoe we hen hebben geholpen bij het realiseren van succesvolle events. Lees de casussen om te ontdekken hoe we op specifieke vragen hebben gereageerd.
 
Wil je ook een uniek evenement neerzetten? Neem vrijblijvend contact op.
Case

Internationaal medisch COGI congres

Ontdek de indrukwekkende tienjarige samenwerking tussen Bano en CongresMed, organisator van COGI congressen, waarin we gezamenlijk hoogwaardige medische congressen door heel Europa hebben georganiseerd. Met Bano als technisch leverancier en COGI als facilitator van levendige debatten binnen de vrouwengezondheidssector, hebben we samen memorabele edities gerealiseerd, waaronder recent het succesvolle COGI Wenen 2023 met meer dan 1200 deelnemers uit 85 landen. Lees op de casepagina en ontdek hoe deze langdurige samenwerking blijft bijdragen aan innovatie en excellentie in de medische wereld.

Lezing post-1
Afbeelding online event Telecom Insight
Case

Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions (TSS) is een groot internationaal softwarebedrijf met een moederbedrijf in Canada. Vanuit de TSS Academy organiseert TSS gedurende het jaar verschillende meetings. Normaal deden ze dit in een fysieke vorm bij de Braak in Driebergen. Door Corona konden deze niet doorgaan en bracht Bano een nieuw perspectief.

Case

Congress Care

Congress Care is een toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 specialist is in het organiseren van (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten. Dankzij corona konden veel van deze bijeenkomsten niet langer in hun fysieke vorm plaatsvinden. Bano bood ons een alternatief.

Afbeelding online event Congres Care
Afbeelding Maxima medisch centrum event
Case

Máxima Medisch Centrum

Ieder jaar organiseert het Máxima Medisch Centrum (MMC) een wetenschapsavond. Het MMC is een topklinisch ziekenhuis, waar veel onderzoek wordt gedaan. Normaalgesproken vond die avond altijd live plaats, maar door de coronamaatregelen was dit niet mogelijk. Daarom werd er gezocht naar een alternatief, en dit werd gevonden in Bano.

Case

Hydrogen Cross Border Conference

De organisaties FME, ondernemersorganisatie van de technologische industrie, aan de Nederlandse zijde van de grens en Mariko en H2 Regio Emsland aan de Duitse zijde van de grens, wilden samen een evenement organiseren. Doel was om de waterstof projecten in de noordelijke regio in de spotlight te zetten.

Afbeelding Greenshipping event

Reviews

Een online evenement met Bano is erg professioneel. De technische jongens kwamen twee dagen bij ons op locatie om alles op te zetten en ons volledig te ontzorgen. Dat geeft een heel fijn gevoel.

Total Specific Solutions

Juliette van Snellenberg

Het event was naar wens. Erg fijn om zo'n goede ondersteuning te hebben. We vonden het fijn samenwerken, sparren en opzetten van ons debat. Geen problemen gehad en de avond zelf was erg professioneel.

Stichting Arts en Organisatie

Linda Tenniglo

Bano denkt met je mee en heeft veel kennis van het platform Let’s Get Digital. Dat is erg fijn. Bano fungeert daardoor niet enkel als tussenpersoon, maar is je all-in-one partner op het gebied van online events.

Congress Care

Debbie Schuurmans

Op de avond zelf keken mijn collega en ik elkaar aan en zeiden we tegen elkaar: 'we hebben echt een goede keuze gemaakt met Bano.'

Máxima Medisch Centrum

Nicole Papen-Botterhuis

We begrepen van de medewerkers van Bano dat ons evenement een echt technisch hoogstandje was, maar het is ze gelukt!

Green Shipping

Ellen van Zonneveld

Bano geeft niet op totdat alle apparatuur naar behoren werkt. Telkens weer wordt de klant voorop gezet en wat betreft de service is dit echt perfect verlopen.

NOM

Tim Oosterhof

Ben je benieuwd wat Bano kan betekenen

voor jouw evenement?

Kom in contact met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag!

Neem contact op