Online event VoIPGRID
Congres care
Telecom Insight
VNG-op-locatie
Regie_CongresCare
DSC_2441
VNG op locatie
Hybride event
IMG_1643
online studio

Cases

Van idee naar wow!

Geen event is gelijk. Wij hebben hieronder verschillende klanten aan het woord gelaten om te vertellen hoe we ze hebben geholpen om een goed evenement neer te zetten. In de casussen kun je teruglezen met welke vraag de klanten bij ons kwamen en hoe wij deze vraag beantwoord hebben.
 
> Wil je ook een tof evenement neerzetten? Neem  hier vrijblijvend contact met ons op. 
Afbeelding online event Telecom Insight
Case

Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions (TSS) is een groot internationaal softwarebedrijf met een moederbedrijf in Canada. Vanuit de TSS Academy organiseert TSS gedurende het jaar verschillende meetings. Normaal deden ze dit in een fysieke vorm bij de Braak in Driebergen. Door Corona konden deze niet doorgaan en bracht Bano een nieuw perspectief.

Case

Congress Care

Congress Care is een toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 specialist is in het organiseren van (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten. Dankzij corona konden veel van deze bijeenkomsten niet langer in hun fysieke vorm plaatsvinden. Bano bood ons een alternatief.

Afbeelding online event Congres Care
Afbeelding Maxima medisch centrum event
Case

Máxima Medisch Centrum

Ieder jaar organiseert het Máxima Medisch Centrum (MMC) een wetenschapsavond. Het MMC is een topklinisch ziekenhuis, waar veel onderzoek wordt gedaan. Normaalgesproken vond die avond altijd live plaats, maar door de coronamaatregelen was dit niet mogelijk. Daarom werd er gezocht naar een alternatief, en dit werd gevonden in Bano.

Case

Hydrogen Cross Border Conference

De organisaties FME, ondernemersorganisatie van de technologische industrie, aan de Nederlandse zijde van de grens en Mariko en H2 Regio Emsland aan de Duitse zijde van de grens, wilden samen een evenement organiseren. Doel was om de waterstof projecten in de noordelijke regio in de spotlight te zetten.

Afbeelding Greenshipping event

Reviews

Een online evenement met Bano is erg professioneel. De technische jongens kwamen twee dagen bij ons op locatie om alles op te zetten en ons volledig te ontzorgen. Dat geeft een heel fijn gevoel.

Logo-TSS

Total Specific Solutions

Juliette van Snellenberg

Het event was naar wens. Erg fijn om zulke goede ondersteuning te hebben. We vonden het fijn samenwerken, sparren en opzetten van ons debat. Geen problemen gehad en de avond zelf was erg professioneel.

Stichting Arts en Organisatie

Arts en Organisatie

Linda Tenniglo

Bano denkt met je mee en heeft veel kennis van het platform Let’s Get Digital. Dat is erg fijn. Bano fungeert daardoor niet enkel als tussenpersoon, maar is je all-in-one partner op het gebied van online events.

Congress Care

Congress Care

Debbie Schuurmans

Op de avond zelf keken mijn collega en ik elkaar aan en zeiden we tegen elkaar: 'we hebben echt een goede keuze gemaakt met Bano.'

Maxima MC_zw

Máxima Medisch Centrum

Nicole Papen-Botterhuis

We begrepen van de medewerkers van Bano dat ons evenement een echt technisch hoogstandje was, maar het is ze gelukt!

Greenshipping_logo_zw

Green Shipping

Ellen van Zonneveld

Bano geeft niet op totdat alle apparatuur naar behoren werkt. Telkens weer wordt de klant voorop gezet en wat betreft de service is dit echt perfect verlopen.

NOM Groningen

NOM

Tim Oosterhof

Ben je benieuwd wat Bano kan betekenen

voor jouw evenement?

Kom in contact met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag!

Neem contact op