Online event VoIPGRID
Congres care
Telecom Insight
VNG-op-locatie
Regie_CongresCare
DSC_2441
VNG op locatie
Hybride event
IMG_1643
online studio

Cases

Van idee naar wow!

Geen event is gelijk. Bij Bano ontzorgen we de klant helemaal. Enkele klanten aan het woord over onze samenwerking
Telecom Insight
Case

Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions (TSS) is een groot internationaal softwarebedrijf met een moederbedrijf in Canada. Vanuit de TSS Academy organiseert TSS gedurende het jaar verschillende meetings. Normaal deden ze dit in een fysieke vorm bij de Braak in Driebergen. Door Corona konden deze niet doorgaan en bracht Bano een nieuw perspectief.

Case

Congress Care

Congress Care is een toonaangevende congresbureau dat sinds 1997 specialist is in het organiseren van (internationale) medisch wetenschappelijke bijeenkomsten. Dankzij corona konden veel van deze bijeenkomsten niet langer in hun fysieke vorm plaatsvinden. Bano bood ons een alternatief.

Congres care

Reviews

Een online evenement met Bano is erg professioneel. De technische jongens kwamen twee dagen bij ons op locatie om alles op te zetten en ons volledig te ontzorgen. Dat geeft een heel fijn gevoel.”

Logo-TSS

Total Specific Solutions

Juliette van Snellenberg

Het event was naar wens. Erg fijn om zulke goede ondersteuning te hebben. We vonden het fijn samenwerken, sparren en opzetten van ons debat. Geen problemen gehad en de avond zelf was erg professioneel.

Stichting Arts en Organisatie

Arts en Organisatie

Linda Tenniglo

Bano denkt met je mee en heeft veel kennis van het platform Let’s Get Digital. Dat is erg fijn. Bano fungeert daardoor niet enkel als tussenpersoon, maar is je all-in-one partner op het gebied van online events.

Congress Care

Congress Care

Debbie Schuurmans