Standbouw

Professionele beursstand op maat

Ben je van plan om binnenkort naar de beurs te gaan laat dit dan over aan professionals. Door onze grafische afdeling zijn we in staat om volledig custom made stands te bouwen. Deze stands worden in overleg met jou in de gewenste huisstijl samengesteld en tot een 3D tekening verwerkt. Omdat het zonde is om alle custom made artikelen één keer te gebruiken kunt u de artikelen bij ons opslaan. Op die manier kan een groot deel van de artikelen worden hergebruikt op toekomstige beurzen.

Wat wij leveren voor de standbouw:

  1. Ervaren standbouw technici
  2. Benodigde AV
  3. Custom made grafische ontwerpen (deco doeken, Pods)
  4. Aankleding (tapijten, stoelen, tafels, bloemen en verlichting)
  5. Entertainment (video presentaties, Robots etc)

Heb je vragen neem dan contact op met onze experts.

Avebe 2022 490 x 360
Plan een meeting
3D tekening jacobs 490 x 360
Jacobs vehicle 490 x 360 (1)

Van 3D tekening tot eindresultaat

Ga je binnenkort naar een beurs om je bedrijf te promoten of producten te verkopen? Heb je al een idee? Bespreek het met ons en samen kunnen we je idee verwezenlijken tot een uiteindelijk beursstand ontwerp. Onze graphic designer kan je idee omzetten naar een realistische 3D tekening. Aan de hand van deze tekening kun je aangeven of je tevreden bent met het beursstand ontwerp of dat je nog aanpassingen wilt doen. Op deze manier zal je niet voor verrassingen komen te staan bij de bouw van je stand.

Laten we samen een WOW-effect aan je beursdeelname geven.

Stel vrijblijvend je vraag

 

We werken wereldwijd via ons partners van het OSPI netwerk.

ospi

Aandacht voor branding

Als je op een beurs gaat staan wil je natuurlijk dat je stand de juiste uitstraling heeft. Wij beschikken tot flexibele materialen zodat we je stand in de gewenste huisstijl kunnen leveren. Wij kunnen de deco doeken voor je ontwerpen maar je mag ook je eigen design naar ons toe sturen.

We beschikken ook over een aantal 'Pods' die in diverse soorten en maten beschikbaar zijn. De 'Pods' zijn voor diverse evenementen inzetbaar denk bijvoorbeeld aan beurzen, productpresentaties, studio inrichting en openingen.

Wil je een succesvolle beursdeelname ? 

Gemeente Groningen 490 x 360

Benieuwd wat Bano voor je beursdeelname kan betekenen?

Wij helpen je graag bij het volledig ontzorgen van je beursstand in binnen- en buitenland.

Neem contact op
Vraag begroting aan