Technische productie

Volledige ontzorging voor de technische productie van je evenement

Voor de technische productie wordt er gebruikt gemaakt van licht, geluid, rigging, truss, kabels, etc. Bano heeft alle benodigde materialen en apparatuur in huis om de technische productie uit te voeren voor je evenement. Daarnaast hebben we een vast team met ervaren technici en projectleiders die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de technische productie voor je evenement.

Benieuwd naar ons aanbod? Vul dan het contact formulier in.

JDA Connect 490 x 360-3

Technische productie wereldwijd

Je kan Bano zowel  regionaal, nationaal als internationaal voor de technische productie van evenementen  inzetten.  Wij hebben inmiddels over de hele wereld de technische productie voor evenementen verzorgd. Het voordeel als je ons inhuurt is dat je één leverancier hebt  voor de benodigde AV en de daarbij benodigde logistiek. We leveren de technische productie voor;

 • Standbouw
 • Beurzen
 • Sales events 
 • Congressen
 • Bedrijfsfeesten
 • Online webinars
 • Online evenementen

Neem hier vrijblijvend contact op met een expert.

Technische productie proces 

Hiernaast staat het gehele technische productie proces weergegeven. De kern van onze service bestaat uit vier stappen namelijk;

 1. Creative; hier gaan we samen met jou brainstormen over de best mogelijke manier invulling van technische aspecten voor je evenement.
 2. Prepare; vervolgens  inventariseren wij alle benodigde AV apparatuur en benodigde logistiek.
 3. Engaging; in de derde stap voeren we de opbouw ,uitvoering en de afbouw uit van het evenement.
 4. Aftercare; tot slot kunnen we een aftermovie leveren van je evenement en evalueren we zowel intern als extern.

In vier stappen gaan we samen met jou ervoor zorgen dat de techniek een bijdrage zal hebben aan de juiste beleving van je evenement.

 

 

workflow engels

Benieuwd wat Bano kan betekenen voor jouw evenement?

 

Maak een afspraak met een van onze specialisten door vrijblijvend een 1:1 meeting te plannen. Zo kunnen wij samen kijken hoe we van een idee naar een top evenement kunnen gaan en sparren we over de mogelijkheden. 
 
 
Neem contact op
Vraag begroting aan