Congres organiseren

Wil je binnenkort een congres organiseren?

Bij Bano zijn we erin gespecialiseerd congressen technisch te voorzien. Wanneer je een congres organiseert is het van belang dat je de juiste beleving voor je gasten creëert. Maar wat zijn nou de technische aspecten die je kan gebruiken om de gewenste beleving te creëren? In vier stappen gaan we samen met jou ervoor zorgen dat de techniek een bijdrage zal hebben aan de juiste beleving.

1. Creatie
2. Realisatie
3. Beleven
4. Nazorg

Bekijk ook 8 tips voor het organiseren van een succesvol congres.


 

workflow engels
Conference 490 x 360

Wat Bano levert voor congressen?

 1. Technische productie
  Wij leveren volledig benodigde AV voor je congres. Voor ieder evenement dat wij organiseren geldt dat wij onze klanten willen ontzorgen op het gebied van techniek.
 2. Event app
  In deze app wordt informatie weergegeven over het congres bijvoorbeeld een plattegrond, het programma, nieuws. Daarnaast kunnen mensen in deze app met elkaar chatten en foto's delen.
 3. Poster management
  Posters kunnen worden geüpload en vervolgens digitaal en online worden weergegeven.
 4. Presentatie management
  Sprekers kunnen  vooraf in een overzichtelijk systeem hun presentatie uploaden en testen in de speaker ready room.
 5. Sponsor management
  Voor het sponsor management maken we een website met de mogelijkheid tot het aanschaffen van sponsorpakket en sponsoruitingen.
 6. Speaker time
  De speaker time wordt automatisch gekoppeld aan het programma. Dit systeem zorgt ervoor dat sprekers op tijd beginnen en eindigen met hun presentatie.
 7. Recording speaker
  Sprekers worden opgenomen tijdens het congres deze opnames kunnen vervolgens online worden gezet.
 8. Narrowcasting
  Op de locatie worden schermen neergehangen met hierop plattegronden, sponsoring en programma's vermeld.
 9. Een online omgeving
  Het wordt steeds meer een gewoonte om zowel online als fysiek deel te nemen aan congressen. Wij werken daarom samen met het platform Let's Get Digital.
 10. Ticketing
  De ticketing verloopt via één systeem hierdoor kan je bijhouden wie er deelneemt aan je congres en hoelang ze actief deelnemen.
 11. Survey tool
  Deze tool zorgt voor interactie tussen de online deelnemers en de sprekers. Deelnemers kunnen zowel vragenstellen als beantwoorden zo is je congres niet alleen efficiënt  maar ook persoonlijk.
Congres JDA
Congres EBF
Lezingsales-1
40e vd leeuw lezing

Wat voor soort congres wil je organiseren?

 • Medisch congres
 • Wetenschappelijk congres
 • Online marketing congres
 • Zakelijk congres
 • Sport & beweging congres
 • Religieus congres

Neem contact op met een specialist..

 

 

 

 

Van idee naar wow! 

Bekijk hiernaast een interview dat we hebben gehouden met Pepijn Klerkx en Erwin Stoelinga. Pepijn is CEO van Congres Care en in dit interview beschrijft hij wat we voor zijn congres hebben gedaan en hoe we dit hebben uitgevoerd. Erwin is projectleider bij Bano en was verantwoordelijk voor de uitvoer van dit project. 

Benieuwd hoe Congress Care & BANO een succes maakten van een hybride medisch congres in Turijn? Lees hier welke innovatieve diensten BANO heeft neergezet. 

Download case study

 

 

 

 

 

 

Benieuwd wat Bano voor je congres kan betekenen?

 

Er komt veel kijken bij het organiseren van een congres. Laat ons jou helpen en ontzorgen om een succesvol congres neer te zetten.

Neem contact op
Vraag begroting aan