HP-Enterprise 490 x 360
Cologne 490 x 360
Avebe stand
Nieuwjaarsreceptie NN 490 x 360
IMG-20240613-WA0073
Van Leeuwen lezing
VNG op locatie 490 x 360
IMG-20240603-WA0005
HP Sale 490 x 360
IMG-20240328-WA0004

Bano - Engaging Audiences!

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt. We zijn een fullservice bureau gespecialiseerd in het faciliteren van evenementen, zowel fysiek, hybride als online, van advies tot productie.

Bij Bano geloven we dat alles draait om beleving, de sleutel tot het succes van jouw evenement. We willen niet alleen laten zien wat je te bieden hebt, maar vooral je bezoekers meenemen in jouw organisatie en verhaal. Onze doelstelling is een gevoel creëren waarmee mensen zich willen verbinden, niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

 

3
HP Sale 490 x 360

Ontzorging bij zakelijke events

Bano verzorgt en creëert beleving voor en met jouw organisatie. Wij nemen de technische aspecten van zakelijke evenementen voor onze rekening, of ze nu online, hybride of fysiek zijn. Van advies en ontwerp tot productie en uitvoering, wij ontzorgen je op technisch gebied. We streven naar tastbare ervaringen die de verwachtingen van jou en je klanten overtreffen. Niet alleen zorgen we voor de perfecte omstandigheden met licht, geluid en decor, maar we denken ook mee over het technologische concept, waardoor we een vleugje WOW toevoegen aan elk evenement.

Bereid je voor op de toekomst en download hier het trendrapport met de zes belangrijkste eventtrends.

Nuchtere Standbouw Wereldwijd

Je staat binnenkort op een beurs met je bedrijf, en je hebt alles tot in de puntjes uitgedacht. Voor een succesvolle beursdeelname is hoogwaardig AV-materiaal en een goed verzorgde stand essentieel. Het bouwen van een stand laat je natuurlijk graag over aan experts. Bij Bano helpen we je hierbij! Wij beschikken over de beste AV-apparatuur en standbouwmaterialen voor jouw stand. Ons team staat klaar om niet alleen de technische aspecten te verzorgen maar ook om advies te geven over hoe je de beste uitstraling op de beurs bereikt.

Neem contact op met onze standbouw specialist en maak een vrijblijvende afspraak voor een ontwerp. 

 

 

Avebe Website 490 x 360

Betrouwbare materialen te huur

Of je nu een heel gaaf evenement organiseert of binnenkort op een beurs staat met je bedrijf, je hebt alles tot in de puntjes uitgedacht. Voor een onvergetelijk evenement of een succesvolle beursdeelname is kwalitatief AV-materiaal en een goed verzorgde stand essentieel. Zelf AV-materiaal aanschaffen zie je niet zitten, dus geef je de voorkeur aan huren. Ook het bouwen van een stand laat je graag over aan experts. Bano helpt je hierbij! Wij bieden de beste AV-verhuur voor je evenement en stand. Ons team staat klaar om niet alleen de benodigde apparatuur te verzorgen maar ook om advies te geven over welke apparatuur het beste bij jouw evenement past.

Audiovisuele oplossingen

We bieden audiovisuele oplossingen aan voor diverse toepassingen, zoals kantoren, scholen, of voor thuisgebruik. Thuiswerken wordt steeds gangbaarder bij bedrijven, en het is essentieel dat kantoren hierop zijn voorbereid. Wij leveren systemen die de kwaliteit van videocalls verhogen.

Voor scholen en bedrijven met meerdere vergaderzalen of lokalen installeren we onder andere het QSC Q-SYS Ecosysteem. Dit systeem integreert audio, video en netwerkkanalen in een IT-vriendelijk ecosysteem. Daarnaast bieden we Gobright aan, een softwaresysteem voor het boeken van vergaderruimtes, het reserveren van werkplekken en het digitaliseren van de receptie.

Bekijk ons aanbod aan audiovisuele oplossingen.

 

Installatie website 490 x 360
VMG online event 490 x 360

Online events

Bano verzorgt en creëert beleving voor en met jouw organisatie, met tastbare ervaringen die de verwachtingen van jou en je klanten overtreffen. Ons team staat klaar van advies en ontwerp tot productie en uitvoering, met experts die je ondersteunen met de laatste innovaties en trends.

Wil je meer weten over online events?

Één aanspreekpunt bij hybride events

Ontdek de nieuwste trend: de combinatie van online en fysiek. Organiseer een hybride event waarbij deelnemers live naar sprekers kunnen luisteren, terwijl andere deelnemers het programma online kunnen volgen via een livestream.

Ben je benieuwd hoe je een hybride event organiseert? 

9-1

Benieuwd wat Bano kan betekenen voor jouw evenement?

Laten wij samen sparren hoe wij van een idee naar een top evenement gaan.

Neem contact op
Vraag begroting aan