Standbouw Promotiedagen

Denk je er over om deel te nemen aan de Promotiedagen?

Gaan met ons in gesprek en we denken met je mee hoe je de juiste snaar raakt bij je doelgroep.

Met een unieke standbouw concept haal je het maximale rendement uit je beursdeelname

Stel vrijblijvend je vraag

 

Bano bedenkt, ontwerpt en ontzorgt voor de Promotiedagen

 

Bano is een fullservice bureau dat zich specialiseert in het faciliteren van beurs stands. Van advies tot productie.

Bij Bano zijn we van mening dat alles draait om beleving. Beleving is de sleutel tot succes van jouw evenement. Je wilt je bezoekers niet alleen laten zien wat je te bieden hebt, maar je wilt ze bovenal meenemen in jouw organisatie en jouw verhaal. Je organisatie moet een gevoel oproepen waar mensen zich aan willen binden. Niet alleen nu. Maar ook straks.

 

Avebe 2022 490 x 360
Standbouw Jacobs

We ontwerpen de stand 

Bano verzorgt en creëert beleving voor en met jouw organisatie. Wij bedenken, ontwerpen en ontzorgen jou op het technische gebied van standbouw Wij zorgen voor tastbare ervaringen die de verwachtingen van jou en je klanten overtreft. Van advies en ontwerp tot productie en uitvoering. We verzorgen niet alleen de perfecte omstandigheden voor een event – licht, geluid en decor – maar denken ook mee over het technologische concept. Zo voegen we een vleugje WOW toe aan elke stamd. 

> Bereid je voor op de toekomst en download hier het trendrapport voor de zakelijke eventmanager met de 6 belangrijkste trends. 

 

 

Nuchtere Standbouw Wereldwijd

Je staat binnenkort op een beurs met je bedrijf. Je hebt het helemaal uitgedacht. Iets wat natuurlijk niet kan ontbreken, is kwalitatief AV materiaal en een goed verzorgde stand. Het bouwen van een stand laat je liever aan experts over. Bano helpt je daarbij! Wij beschikken over de beste AV apparatuur en standbouw materialen voor jouw  stand. Wij helpen je en geven je daarnaast advies over; Hoe je de beste uitstraling krijgt op de beurs.

> Neem hier contact op met onze standbouw specialist en maak een vrijblijvende afspraak voor een ontwerp. 

 

 

Avebe Website 490 x 360
Festival foto 490 x 360

Betrouwbare materialen te huur

Je organiseert een heel gaaf evenement of je staat binnenkort op een beurs met je bedrijf. Je hebt het helemaal uitgedacht. Iets wat natuurlijk niet kan ontbreken, is kwalitatief AV materiaal en een goed verzorgde stand. Zelf AV materiaal aanschaffen wil je niet, dus huren heeft je voorkeur. Ook het bouwen van een stand laat je liever aan experts over. Bano helpt je daarbij! Wij beschikken over de beste AV verhuur voor je evenement en stand. Wij helpen je en geven je daarnaast advies over welke apparatuur jij nodig hebt. Bezoek onze speciale Martiniplaza webshop

 

 

Benieuwd wat Bano kan betekenen voor jouw evenement?

Maak een afspraak met een van onze specialisten door vrijblijvend een 1:1 meeting in te plannen. Zo kunnen wij samen kijken hoe we van een idee naar een top evenement kunnen gaan en sparren we over de mogelijkheden. Of vraag direct een begroting aan en krijg direct inzicht.  

 

Neem contact op
Vraag begroting aan