Gevraagd:

Personeelsplanner / Officemanager
In deze combifunctie ben jij een belangrijke spil op ons planburo.

 

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt op kantoor. Bellers en bezoekers voelen zich door jou welkom en gehoord bij Bano. Jij houdt het overzicht en biedt daar waar nodig ondersteuning op maat. Hierdoor creëer je voor ons allemaal de optimale werkomgeving. Doordat je er altijd in slaagt creatieve en kostenefficiënte oplossingen te vinden kunnen jouw collega’s en daarmee ook onze klanten op jouw bouwen.

Voor onze projecten op locaties in Nederland en in het buitenland maak jij de personeelsplanning in ons planningssysteem Rentbuddy. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Je schakelt doorlopend met onze accountmanagers en projectleiders en vertaalt de gevraagde personeelsbehoefte naar een adequate personeelsplanning. Je zorgt ervoor dat voor ieder project de juiste projectleiders en technici beschikbaar zijn voor de duur van het project. Daarbij houd je vanzelfsprekend rekening met werk- en reistijd, een overloop tussen projecten op verschillende locaties en adhoc situaties. Als het nodig is, kun je terugvallen op een externe flexpool van freelancers en/of uitzendkrachten. Daarnaast plan je de installatiewerkzaamheden, zorg je dat de installateurs worden ingepland en maak je afspraken met  de contactpersonen op de verschillende locaties over de te verrichten werkzaamheden.  Aan het einde van je werkdag is iedereen op de hoogte van de status van de bezetting voor de volgende dag.

Wie ben jij?

Je bent klantgericht en dienstverlenend, wacht niet af maar bent proactief. Je denkt vanuit oplossingen, werkt mee, structureert en houdt het overzicht op de voortgang van lopende activiteiten waarbij je zelf inziet waar even afstemming nodig is. Als het nodig is improviseer je en zorg je ervoor dat alles op zijn pootjes terecht komt.

Je houdt van complexe vraagstukken en ziet het maken van een sluitende planning als een uitdaging. Ook in hectische perioden houd jij het hoofd koel en werken naar een deadline geeft je juist energie. Met humor weet jij mensen aan je te binden en hierdoor beschik je over een netwerk waar je op terug kunt vallen. Met de beschikbare mensen en middelen zorg jij ervoor dat de planning op orde is inclusief een feilloze overdracht naar jouw collega’s op het planburo.
Vanuit financieel inzicht werk je kostenbewust en kun je goed inschatten wat er nodig is voor de verschillende projecten. En omdat je goed communiceert weet iedereen precies wat er van hen verwacht wordt en kunnen ze op jou terugvallen bij vragen.

Wat is je achtergrond?

 • Je beschikt over minimaal een relevante MBO+ opleiding en HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je bent een verbinder die samenwerking zoekt met collega’s en externe partijen
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve – en digitale vaardigheden
 • Je bent standvastig, oplossingsgericht en stressbestending

Wat bieden wij?

 • Een functie in een dynamische omgeving
 • Volop ruimte voor ideeën
 • Werkduur en tijden in overleg minimaal 24 uur per week.
 • Een salaris dat past bij jouw opleiding en vaardigheden
 • Een gezellig team waarmee we hard werken maar ook successen vieren
 • Maandelijkse townhall meetings met BBQ/lunch

Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en pas jij in het profiel? We  komen graag met je in contact.
Solliciteer direct door je motivatiebrief met CV te mailen, voor 21 september 2023  aan 1vacature@bano.nl ter attentie van Ilona.