Gevraagd:

Projectleider Events

 

Projectleider events

Bano groeit met mooie projecten in binnen- en buitenland en daarom zijn  we op zoek naar een projectleider events die ons team komt versterken. 

Organisatie

Wij zijn een Betrouwbaar, Ambiteus, Nuchter en Ontzorgend bedrijf die audiovisuele materialen (audio, video, licht, geluid en standbouw) verhuurt aan opdrachtgevers in zowel binnen- als buitenland. Je zult werken in een informele sfeer tussen enthousiaste medewerkers. Wij richtten ons op zakelijke evenementen zoals; bedrijfsfeesten, congressen, beurzen en online evenementen.  

Wat ga je doen? 

Voor projecten in Nederland en Europa draag je zelfstandig zorg voor de voorbereiding, het op- en afbouwen van event projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. Je vertaalt de wens van de klant in de realisatie van een perfect verzorgd event. Op locatie begeleid je de betrokken projectmedewerkers en coördineer je de werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor een vlekkeloze uitvoering die past binnen het gegeven budget met een opvallend event en/of event aankleding als resultaat.

Wie ben jij?

Jij werkt proactief met oog voor de klantwens in relatie tot de uitvoering en kunt vanzelfsprekend goed plannen en organiseren. Met jouw positieve uitstraling en professionele werkwijze ontzorg je de klant en jouw collega’s en sta je garant voor kwaliteit. Je bent intern het aanspreekpunt voor de werkvoorbereider en technisch planner en werkt nauw met hen samen. Daar waar nodig werk je mee in de voorbereiding en/of uitvoering van projecten op locaties.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Je werkt zelfstandig;
  • Leidinggevende vaardigheden;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Rijbewijs B en C(E) is een pluspunt.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie;
  • Een salaris dat past bij jouw vaardigheden en ervaring; 
  • Een uitdagende rol in een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer.

Solliciteren?

Spreekt deze functie jou aan en pas jij in het profiel? We komen graag met je in contact. Solliciteer door je motivatiebrief met CV te mailen naar info@bano.nl en join het Bano-team.