Case: Een decennium samenwerking Bano en COGI congressen

Al ruim tien jaar hebben Bano en CongressMed, organisator van COGI (World Congress on Controversies in Obstetrics, Gynecology, and Infertility) een succesvol partnerschap opgebouwd. Gedurende deze periode hebben we gezamenlijk hoogwaardige medische congressen in heel Europa georganiseerd, met memorabele edities in steden als Amsterdam, Wenen, Berlijn en Boedapest. Met een editie in Lissabon 2024 al in voorbereiding.

 

Onze decenniumlange samenwerking

Bano en COGI hebben gedurende een decennium samengewerkt om naadloos hoogwaardige medische congressen in heel Europa te organiseren. Terwijl Bano als technisch leverancier en begeleider van alle techniek fungeerde, concentreerde COGI zich op het faciliteren van levendige debatten en kennisuitwisseling binnen de vrouwengezondheidssector. Onze casebeschrijving:

 

 

COGI: Het wereldcongres over controverses in obstetrie, gynaecologie en onvruchtbaarheid

Wat COGI uniek maakt

COGI onderscheidt zich als een internationaal erkend evenement dat zich richt op uitdagende vraagstukken binnen de vrouwengezondheid. Enkele kenmerken die het congres speciaal maken:

1. Multidisciplinaire samenkomst: COGI brengt professionals uit diverse disciplines samen voor wetenschappelijke, educatieve en sociale uitwisseling. Bano faciliteerde hierin onder andere netwerkconcepten en een beursstand voor de organisatie zelf en voor hun partners.

2. Levendige debatten: Actuele en controversiële vraagstukken worden behandeld via boeiende debatten, zowel ter plaatse als wereldwijd via online streams die Bano volledig verzorgt.

3. Brug tussen wetenschap en praktijk: COGI overbrugt de kloof tussen basale wetenschap en klinische toepassing, met tastbare conclusies over controversiële onderwerpen. 

4. Innovatie en educatie: Een forum waar huisartsen worden bijgespijkerd over subdisciplines, technologische vooruitgang en ethische vraagstukken in vrouwengezondheid. 

Bano's rol bij COGI: tien jaar excellente uitvoering

Technische ondersteuning van Amsterdam tot Boedapest

Bano heeft gedurende tien jaar met trots een sleutelrol gespeeld in de organisatie en technische productie van COGI-congressen, met het meest recente hoogtepunt in Wenen 2023. Onze internationale eventproductie-expertise, van congressen en standbouw tot AV en online streaming, kwam hier prachtig samen. Zoals:

- Sprekersbegeleiding in audiovisuele ondersteuning: Op locatie hebben we alle sprekers begeleid, zowel in de zalen als in de speakers-ready rooms, waar technologie naadloos samenvloeide met presentatiekwaliteit.

- Wereldwijde sprekers via streaming: Onze technische setup maakte het mogelijk voor sprekers van over de hele wereld om hun bijdragen online te delen, waardoor COGI een mondiaal bereik kreeg.

- Verbindingen smeden: Meer dan 1200 deelnemers uit 85 landen werden verbonden in 325 presentaties, een bewijs van onze toewijding aan het bevorderen van excellentie in vrouwengezondheid. Door vanuit Bano ook netwerkconcepten en een plein met stands voor de organisatie en stands voor partners te verzorgen, is dit gelukt.

In meer dan tien jaar samenwerking zijn we niet alleen gegroeid door onze evaluaties, maar hebben we ook nieuwe technologie geïntegreerd. Dit omvat bijvoorbeeld de ervaringen die we hebben opgedaan tijdens online events tijdens de pandemie, en het doel is altijd geweest om maximale impact te bereiken. 

Het succes van COGI Wenen 2023

Topprestatie van internationale samenwerking

Met een toegewijd team ter plaatse hebben we bijgedragen aan het succes van COGI Wenen 2023, een zeer geslaagde internationale samenwerking en kennisuitwisseling.

- 1200+ deelnemers | 85 landen | 325 presentaties: De cijfers spreken voor zich - een grootschalig succes dankzij de langdurige synergie tussen Bano en COGI.

- Een blik op de toekomst: Als partners kijken we uit naar de komende jaren van samenwerking, waarin we blijven bijdragen aan de groei van COGI en het bevorderen van innovatie in de vrouwengezondheidssector.

Bezoek de COGI-website voor meer informatie over dit bijzondere evenement en ontdek hoe COGI en Bano gezamenlijk blijven werken aan excellentie in vrouwengezondheid. Samen bouwen we aan een toekomst van grensverleggende medische congressen en blijvende samenwerking. Proost op nog eens tien jaar succes!

Bano - jouw partner in congresorganisatie

Benieuwd naar hoe Bano kan bijdragen aan het succes van jouw congres? Nodig ons uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we graag onze expertise delen en op maat gemaakte inzichten bieden voor het organiseren van een onvergetelijk evenement. Neem contact op en ontdek hoe we jouw congres naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Neem contact op