CASE

Total Specific Solutions

Aanleiding

 

Total Specific Solutions (TSS) is een groot internationaal softwarebedrijf met een moederbedrijf in Canada. TSS koopt software bedrijven die gespecialiseerd zijn in software voor verticale markten zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, apotheken, woningbouwverenigingen en de gemeentemarkt. Ze maken deze bedrijven groter en splitst ze vervolgens op wanneer het bedrijf daar aan toe is. Dit doen ze internationaal. Al die bedrijven hebben een management en die vallen op hun beurt weer in het leadership team van TSS.

Vanuit de TSS Academy organiseert TSS gedurende het jaar verschillende meetings. Normaal deden ze dit in een fysieke vorm bij de Braak in Driebergen. Maar toen kwam corona en konden deze fysieke evenementen niet meer doorgaan. TSS heeft de situatie een poosje aangekeken. Maar toen er geen duidelijk perspectief kwam, besloten ze snel te schakelen.

Wat hebben we gedaan?

 

Juliette van Snellenberg, Executive Assistant van de Group CEO van TSS, maakte een evenement mee vanuit haar huis en was enorm onder de indruk. “Het was groots opgezet en erg goed geregeld.” Dat moest bij TSS ook kunnen, vond Juliette. Via een collega kwam Juliette in aanraking met Erwin en inmiddels hebben we als Bano al drie online evenementen voor TSS mogen organiseren en heeft ook het zusterbedrijf van TSS hun eerste evenement met ons gepland staan.

Juliette: “Ons eerste online evenement met Bano was een internationaal Leadership Summit met 200 managers van onze bedrijven in Europa. Het was het complete plaatje: plenaire sprekers, break-out sessies en een netwerk carrousel. Nadat we dit eerste online evenement hadden gehad, belde mijn directeur me persoonlijk op om te zeggen dat hij erg onder de indruk was. Hij was zeer trots te ervaren dat wij in staat waren om op een zeer korte termijn een internationaal event op een heel hoog niveau neer te zetten met alle nieuwe uitdagingen van dien.”

“Bano is een zeer professioneel bedrijf om een online evenement mee te organiseren. De technische jongens kwamen twee dagen bij ons op locatie om alles op te zetten en ons volledig te ontzorgen. Dat geeft  een goedgevoel. Zo’n event doe je samen.” aldus Juliette.

 

En nu?

De samenwerking tussen TSS en Bano blijft. Het volgende evenement staat namelijk alweer gepland voor eind maart. Daar zullen ongeveer 240 internationale TSS managers bij aansluiten.

Een online evenement met Bano is erg professioneel. De technische jongens kwamen twee dagen bij ons op locatie om alles op te zetten en ons volledig te ontzorgen. Dat geeft een heel fijn gevoel.” aldus Juliette.

Juliette van Snellenberg

Juliette van Snellenburg

Assistent Directeur

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? 

Kom in contact met onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag!

Neem contact op