Bano scoort ISO 9001 certificaat: kwaliteit in de spotlights!

Met trots delen we dat Bano in november 2023 het ISO 9001:2015 certificaat heeft behaald voor haar kwaliteitsmanagementsysteem.

Waarom ISO 9001 belangrijk is voor Bano en voor onze klanten:

ISO 9001:2015, wereldwijd erkend als dé norm voor kwaliteitsmanagement, bevestigt onze toewijding aan de hoogste normen in processen en governance. Het certificaat benadrukt ons voortdurende streven naar verbetering en waarde voor onze klanten.

Certificeringsproces in een notendop:

Control Union-auditors hebben diepgaand onderzoek gedaan naar onze naleving van de strenge eisen van ISO 9001 in de afgelopen maanden. Bano heeft de certificering glansrijk doorstaan, zonder enige aanmerkingen of tekortkomingen.

Erwin Balkema, CEO van Bano:

“Als bedrijf dat event, standbouw en AV-oplossingen biedt, is 'in control' zijn van vitaal belang. Het behalen van de ISO 9001 certificering toont aan dat we de hoogste normen handhaven en constant streven naar efficiëntie en effectiviteit in onze bedrijfsvoering. Een mooie bevestiging van ons kunnen. Grote dank aan het toegewijde team, in het bijzonder Ilona Hovenga, die intensief betrokken was bij dit certificeringstraject."

Klantgerichte kwaliteit:

Bano benadert kwaliteit vanuit de klant. Door continue evaluaties optimaliseren we voortdurend onze dienstverlening om aan de verwachtingen te voldoen.

Focus op efficiëntie:

De ISO-certificering onderstreept onze inzet voor efficiëntie en gestroomlijnde processen. Ons kwaliteitssysteem, gebaseerd op 'continu verbeteren', houdt de kwaliteit op hoog niveau door regelmatige evaluaties en het leren van ervaringen.

Blik op de toekomst:

Met deze certificering voldoen we niet alleen aan de meest recente en strenge kwaliteitseisen, maar versterken we ook onze business ethiek. Bano blijft zich inzetten om de kwaliteit binnen de organisatie te waarborgen, met ISO-certificering als een pijler van onze brede aanpak.

Naast de ISO-certificering is Bano ook wederom officieel als bedrijf VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) gecertificeerd. Beide zijn internationaal erkende certificeringen.

Bedankt allemaal voor jullie inzet en samenwerking!

Erwin Balkema

Erwin Balkema

Erwin Balkema owner of Bano Can we also help you realize a successful event or exhibition participation online or hybrid? Bano Event Technology

Related Posts

Het effect van audio, video en licht op de sfeer

Als audiovisueel bedrijf levert Bano niet alleen audio, beeld en licht om de boodschap van uw...

CONTINUE READING

Bano is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs

Met trots mogen we meedelen dat Bano is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs!

CONTINUE READING

Sound Masking

Sound Masking wordt ook wel geluidsmaskering genoemd en staat voor een toepassing die al 30...

CONTINUE READING