Nieuw van GoBright en Sennheiser

Sennheiser en GoBright hebben op de ISE in Barcelona hun nieuwe producten onthult. Sennheiser heeft een nieuw plafond microfoon onthult voor vergaderzalen, de TeamConnect Ceiling Medium. Deze microfoon kan makkelijk worden bevestigd aan elk plafond. Daarnaast heeft GoBright de GoBright interact gelanceerd. Een room booking en desk booking systeem in één.

In deze blog lees je meer over beide producten. 

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium
De Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium is de nieuwe microfoon voor vergaderruimtes. In totaal covered de microfoon plaat 40m². Deze microfoon plaat is speciaal ontworpen voor medium sized vergaderruimtes. Hij kan op verschillende manieren gemonteerd worden, namelijk in het plafond verwerkt, op het plafond worden bevestigd of hangend aan drie dunne kabeltjes (Zie afbeelding blog).

Het voordeel van het gebruik van plafond microfoons is dat de spreker vrij rond kan lopen en vanuit elke hoek van de kamer goed verstaanbaar is. Dus je bent geen tijd meer kwijt aan het instellen van de audio voor hybride vergaderingen en presentaties. De microfoons kunnen door speciale technologie de spreker volgen in de geïntegreerde ruimte. Dit hele volg proces gaat volledig automatisch, de microfoons hoeven dus niet handmatig te worden ingesteld. 

GoBright Interact
De GoBright Interact is een systeem waar zowel vergaderruimtes als werkplekken mee gereserveerd kunnen worden. Dit innovatieve systeem maakt het makkelijk en overzichtelijk voor bedrijven om flexibele werkplekken en vergaderruimten in te richten. Werknemers kunnen met één druk op de knop een ruimte reserveren voor een bepaalde tijd. Ook kan via dit systeem de status van de reservering worden aangegeven, bijvoorbeeld dat de ruimte op niet storen staat, moet worden schoongemaakt, de reservering verlengd wordt of dat de boeking wordt stopgezet. Iedere werknemers kan voor zichzelf de ideale instelling van de ruimtes vastleggen in het GoBright Portal. Dit zorgt ervoor dat werkplek voorkeuren automatisch worden aangepast aan de persoon die de ruimte heeft gereserveerd.

Het makkelijk te bevestigen beeldscherm kan aan de muur, bureau en tussen scheidingswanden bevestigd worden. Het is tevens makkelijk en snel te installeren omdat dit systeem op de WIFI binnen het bedrijfspand kan worden aangesloten en hiervoor niet een aparte gateaway voor hoeft worden aangelegd. Desk en Room booking systemen zijn steeds gewilder binnen kantoren vanwege de toenemende vraag aan hybride werkruimtes en flexibele werkdagen onder werknemers. Dit innovatieve systeem biedt de oplossing voor deze toenemende vraag.


Tot slot

Doordat De Sennheiser Teamconnect Ceiling Medium de spreker automatisch gericht kan volgen is de spreker altijd op iedere plek binnen de ruimte verstaanbaar is. Dit maakt dat dit de ideale oplossing voor medium sized vergaderruimtes. De GoBright Interact biedt de ideale oplossing naar de steeds groter wordende vraag naar hybride werk en vergaderruimtes. Via dit systeem kunnen flexibele werkplekken en vergaderruimtes makkelijk geboekt worden in een overzichtelijk systeem.

Nieuwsgierig wat Bano voor je kantoor kan betekenen?

Wij helpen je graag! Vraag hier een vrijblijvend 1-op-1 advies aan met een van onze experts.

Neem contact op

 

Erwin Balkema

Erwin Balkema

Erwin Balkema owner of Bano Can we also help you realize a successful event or exhibition participation online or hybrid? Bano Event Technology

Recente posts

Related Posts

Hybride evenementen organiseren

Wat zijn hybride events? 

Hybride events zullen in de toekomst niet meer weg te denken zijn....

CONTINUE READING

Ontdek hier hoe Congress Care & Bano een succes maakten van een hybride medisch congres in Turijn

Al sinds 1997 organiseert Congress Care medische evenementen over de hele wereld. Ze...

CONTINUE READING

Het perfecte draaiboek voor jouw online evenement

Er moet van alles geregeld worden en je ziet door de bomen het bos niet meer. Hoe moet dat wel niet...

CONTINUE READING