Trends in Events: Events are here to stay

Technologische ontwikkelingen in onze sector maken het steeds minder noodzakelijk voor mensen om fysiek samen te komen om kennis en ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen. Dankzij Skype, FaceTime en Google Hangouts kunnen we op afstand met elkaar vergaderen. Door apps als Periscope en de mogelijkheid van live streaming op Facebook, hoeven we voor een congres in het buitenland niet meer de deur uit. Hebben live events dan nog wel een toekomst? Jazeker! Deze ‘Trend in Events’ is een geruststellende trend: Events are here to stay.

 

Unieke ervaringen

Persoonlijke ontmoetingen en live events blijven ook de komende jaren ontzettend belangrijk. In de business to business sector heeft dat vooral te maken met het gegeven dat mensen graag zakendoen met gelijkgestemden. Persoonlijk contact is daarbij nog steeds onontbeerlijk. Voor het segment business to consumer geldt dat we als bezoekers van een evenement steeds weer opnieuw op zoek zijn naar prikkels en unieke ervaringen. En dat is waar je als organisator op in kunt spelen. Dat ene concert waarvan je thuis op de bank hebt kunnen genieten was geweldig, maar je was er niet bij. Een evenement biedt anno 2017 nog steeds een unieke ervaring, die vanaf afstand de technologie ten spijt nog niet te evenaren valt. Wel zien we bij Bano steeds meer mogelijkheden om met techniek een extra dimensie aan je evenement toe te voegen, door je evenement voortaan ook digitaal aan te gaan bieden. Hierover later meer!

Inspiratie

Ideeën en inspiratie opdoen voor je komende event? Bezoek de beurs Event (www.event.nl) of Festivak (www.festivak.nl) of neem contact met ons op voor een vrijblijvend en inspirerend gesprek.

 

Vul je gegevens in om de ‘Trends in Events 2017’ te downloaden

[jumplead_form id=”59ca212a8ba27c06adcbb019″]

 

 

Erwin Balkema

Erwin Balkema

Erwin Balkema owner of Bano Can we also help you realize a successful event or exhibition participation online or hybrid? Bano Event Technology

Recent posts

Related Posts

Trends in Events 2019

De technologie ontwikkelt zich in een razend tempo. Ook in de evenementenbranche is dit goed...

CONTINUE READING

Trends in Events: What’s in it for me?

Hoe meer evenementen er bij komen, des te meer keuzes jouw potentiële publiek krijgt. Tijd is...

CONTINUE READING

10 event trends voor 2022: ben jij er klaar voor?

Ieder jaar zijn er weer een aantal trends te zien als het gaat om evenementenorganisatie. Na...

CONTINUE READING