Het effect van audio, video en licht op de sfeer

Als audiovisueel bedrijf levert Bano niet alleen audio, beeld en licht om de boodschap van uw evenement over te brengen. Audio, beeld en licht kunnen ook de sfeer van het event en zelfs de stemming van het publiek beïnvloeden. Tezamen bepalen deze elementen de gewenste uitstraling van je event.

Emotie

Wil je de emotie van het event beïnvloeden? Maak dan gebruik van de juiste audio-elementen. Op een veiling praat de veilingmeester bijvoorbeeld luid en snel, wat een positieve energie en enthousiasme oproept bij de aanwezigen. Tijdens een rouwdienst zal er daarentegen langzaam en met lange pauzes tussen de woorden gesproken worden, wat een somber gevoel kan geven.

Stimulatie

Beeld bepaalt de stimulatie van een event. Neem bijvoorbeeld een stilstaand beeld of grafiek die een bepaalde tijd getoond wordt. Dit zorgt voor weinig engagement met je publiek en mensen letten niet meer op. Aan de andere kant kun je een video tonen. De bewegende beelden stimuleren je publiek om op te blijven letten.

Stemming

Belichting kan de stemming van een evenement bepalen. Een spreker die wordt belicht met donkere kleuren en belichting die naar boven gericht is, zodat er donkere schaduwen ontstaan, geeft eenzaamheid weer. Daarentegen kan een spreker die belicht wordt met warme felle kleuren en naar de grond gerichte belichting een gevoel van geluk en plezier weergeven.

Bano houdt bij het organiseren van je evenement rekening met deze effecten en helpt je mee om de juiste emotie, stimulatie en stemming naar boven te halen.

Erwin Balkema

Erwin Balkema

Erwin Balkema owner of Bano Can we also help you realize a successful event or exhibition participation online or hybrid? Bano Event Technology

Recent posts

Related Posts

Sound Masking

Sound Masking wordt ook wel geluidsmaskering genoemd en staat voor een toepassing die al 30...

CONTINUE READING

Kamer van Koophandel kiest bewust voor één partner

Wie kiest voor een innovatief en aantrekkelijk standconcept kiest tegelijkertijd voor...

CONTINUE READING

Bano is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs

Met trots mogen we meedelen dat Bano is genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs!

CONTINUE READING